Näin opiskelet


Photo by Kal Visuals on Unsplash
Oppimistehtävät vaihekuviona: Valitse ensin 5 tehtävää, vaihtoehtoisesti tehtävä A tai B kustakin osiosta. Soveltava tehtävä: valitse viidestä osa-alueesta yksi itsellesi sopiva laajempi tehtävä. Lopuksi: pohdintatehtävä, lopuksi kokoava pohdinta.

Kokonaisuus rakentuu viidestä vaihtoehtoisesta tehtävästä, yhdestä laajemmasta soveltavasta tehtävästä ja pohdintatehtävästä.

Jokaisessa osiossa on kaksi vaihtoehtoista tapaa toteuttaa perustehtävät – yksin, tietokoneelta käsin toteutettava vaihtoehto sekä yhdessä tehtävä, osallistava ja osallistuva vaihtoehto. Valitse, kumpi sopii sinulle paremmin.

Kun olet suorittanut kaikkien osioiden perustehtävät, valitse sinulle sopiva laajempi soveltava tehtävä mistä osiosta tahansa.

Lopuksi tehdään vielä kokoava pohdintatehtävä.

Osaamistavoitteet:

Tämän kokonaisuuden avulla perehdyt, kuinka kehitetään toimijuutta ja osallisuutta edistävää ja syrjintää ehkäisevää toimintakulttuuria. Omaat aktivoivan ja osallistavan työotteen pystyt vahvistamaan omien opiskelijoidesi toimijuutta ja tasa-arvoisia mahdollisuuksia opiskeluun ja työhön.