Työkalut kokouksen aikana

Työkalut kokouksen aikana

istunnon osallistujan työkalut

Tilamerkit

 

Zoom kokouksen tilamerkit

 

 

 

Käytössäsi on istunnon aikana erilaisia tilamerkkejä, joilla voit pyytää puheenvuoroa tai osoittaa muille mielipiteitäsi. Tilamerkit löytyvät participants-valikkoa painamalla aukeavan osallistujalistan alla.

Raise hand = pyydä puheenvuoroa

Yes = kyllä

No = ei

Peukku ylös = pidät esitetystä/ olet samaa mieltä/ kannatat esiintyjän ehdotusta

Peukku alas = et pidä esitetystä asiasta/et ole samaa mieltä esiintyjän kanssa

Go slower = pyydät esiintyjää hidastamaan

Go faster = pyydät esiintyjää kiiruhtamaan/etenemään nopeammin

Tarvitsen tauon (kahvikupin kuva)

Away (kellon kuva)

Aplodit

 

Tilamerkit näkyvät osallistujalistassa nimesi kohdalla, kunnes sinä itse poistat sen klikkaamalla merkkiä uudestaan. Myös istunnon vetäjä voi poistaa kaikkien osallistujien tilamerkit joko yksitellen osallistujan nimen kohdalta, tai painamalla tilamerkkivalikosta löytyvää clear all-painiketta.

Istunnon vetäjän työkalut kokouksen aikana

istunnon vetäjän työkalut

Videon istunnon vetäjän työkaluista löydät täältä.

Polls

Istunnon vetäjällä on käytössään myös kysely-toiminto (Polls), jota hän voi käyttää osallistujien aktivoimiseen. Hän voi tehdä kyselyn etukäteen tai istunnon aikana valitsemalla alareunan valikosta Polls-toiminnon. Jos webinaarin/kokouksen aikana haluaa esittää osallistujille useamman kyselyn, se onnistuu kirjautumalla ensin Zoomin nettisivuille osoitteessa zoom.jamk.fi. Tämän jälkeen valitaan meetings-välilehdeltä haluttu webinaari/kokous. Tämän jälkeen sivun alareunasta löytyy Polls, josta voi luoda ja muokata kyselyitä. Kysely-toiminnolla voi luoda monivalintakysymyksiä. Kyselyn voi luoda vain aikataulutettuun kokoukseen. Yhteen kokoukseen voi luoda maksimissaan 25 kyselyä. Huomaathan, että vain alkuperäisellä hostilla, eli kokoushuoneen luojalla on oikeus kyselytoimintoon ja kokoukseen tai webinaariin luotuihin kyselyihin.