Zoom

Zoom-sovellusta Jamkissa opetukseen liittyvissä verkkotapaamisissa. Esimerkiksi pienryhmätyöhuoneet (Breakout Rooms), chat, valkotaulu ja annotointi- eli piirtotyökalut mahdollistavat osallistavan verkkotyöskentelyn. Tallennusmahdollisuutta voi hyödyntää esimerkiksi opetusvideoiden tekemisessä.

Käytä Zoomia

  1. Zoomin työpöytäsovelluksella, jonka voit ladata kannettavan tietokoneesi työpöydältä löytyvästä Software Centeristä tai Zoomin Download Centeristä (linkki avautuu uuteen välilehteen).
  2. Zoom-verkkosivuston kautta (linkki avautuu uuteen välilehteen).  Sivustolla voit muokata omaa profiiliasi ja Zoom-tapaamistesi asetuksia sekä luoda tapaamislinkkejä.

Zoomia voi käyttää myös

  1. Mobiilisovelluksella, jonka voit ladata älypuhelimeesi sovelluskaupasta. Mobiilisovellus on hyvä varatyökalu opettajalle, jos haluat liittyä Zoom-tapaamiseesi osallistujana ja esimerkiksi nähdä, miltä jakamasi sisältö näyttää osallistujille. Joskus Zoom-tapaamiseen voi myös joutua liittymään mobiilisovelluksella, jos tietokoneella liittyminen ei onnistu.
  2. Selaimessa (Chrome, Firefox, Edge). Selaimessa toiminnot ovat rajoitetummat ja emme suosittele selaimella tapaamiseen liittymistä, jos olet tapaamisen järjestäjä.