Ohjausnäkymä

Ohjausnäkymästä löydät uusimmat tapahtumat ja pikajulkaisu-kentän. Vasemmassa sivuvalikossa näet seuraavat otsikot.

Artikkelit: Perustekstejä, joista blogi rakentuu. Näkyvät ilmestymisjärjestyksessä  blogissa.  Artikkeliin voi lisätä kuvaa ym. mediaelementtejä.
Media: Mediakirjastoon voi ladata erilaisia dokumentteja, esim. kuvia, jotka ovat käytettävissä blogin sisältöä rakennettaessa.  Jos esim. sivulle tai artikkeliin lisätään kuva, se tallentuu mediakirjastoon.
Linkit: www-linkkejä, jotka voi t laittaa näkymään blogiisi linkkilistoina.
Sivut: Sivut -kohdasta lisätään uusia sivuja blogiin. Sivut ovat staattisempia kuin artikkelit. Kullekin blogille kannattaa tehdä ns. infosivu, jossa kerrotaan blogista ja sen kirjoittajasta perustietoja.
Kommentit: Blogin lukijat voivat kommentoida blogia nimimerkillä. Kommentteja hyväksytään tai hylätään Kommentit -kohdassa. Kommentit tulevat oletuksena aina blogin hallinnoijan hyväksyttäväksi.
Palautteet-kohdassa voit hallinnoida palautteita.
Arvostelut-kohdassa voit hallinoida arvostelun sallimista.
Ulkoasu: Teemaa voi muuttaa, valittavana on muutama valmis JAMKin teema. Vimpaimia eli työkaluja voi lisätä omien tarpeidensa mukaan blogisivustolle.
Käyttäjät -kohdassa lisätään blogiin kirjoittajia ja määritellään roolit. Jos blogissa on useampi kirjoittaja, tämä on oleellista. Myös omia tietoja voi muokata osittain.
Työkaluista löydät edistyneempiä työkaluja esimerkiksi artikkelien julkaisuun.
Asetukset: Blogin asetusten määrittely, esim artikkelien näkyminen.