Musiikkikampuksen tilojen ja tilavarausjärjestelmän pelisäännöt opiskelijoille

1. Kun teet varausta tilavarausjärjestelmään, valitse oikea väri:

Vaalean sininen: Harjoitteluaika. Käytetään, kun tehdään varaus harjoitteluajasta

Vaalea keltainen: Esim. oppilaskunnan palaverit tms. tapahtumat varataan tällä värillä. Pedi-varaukset on merkittävä keltaisella. Tilaisuus -kenttään: Pedi/ oma nimesi.

2. Laita varaukseen aina Tilaisuus -kenttään oma nimesi:

TIlaisuus_musa

3.Varauksiin on laitettava kustannuspaikkatieto, joka valitaan vastuuyksikkö-kohdasta. JAMKin opiskelijat käyttävät JAMK 601 HYVI/ Musiikin koulutusohjelma – kustannuspaikkaa (pudostuvalikon puoliväli). Gradialaiset käyttävät JAMK Musa Gradia -kustannuspaikkaa (pudostuvalikon lopussa).

4. Salivaraukset tutkintoihin ja opinnäytteisiin on hoidettava koulutussihteerin kautta.

5. Muista poistaa varaus heti tilavarausjärjestelmästä, jos et tarvitsekaan sitä.

6. Ei varmuuden vuoksi varauksia.

7. Tiloja ei saa varata omien opetustuntien pitoon.

8. Tiloissa ei saa harjoitella ilman varausta.

9. Opetustunnit ja opetusharjoittelun ohjaus ovat tilavarausjärjestelmässä prioriteettiasemassa. Vasta näiden jälkeen tulee opiskelijoiden harjoittelu. Varaudu siihen, että harjoitteluaikasi voidaan joutua poistamaan tunnin takia.

Opiskelijoiden käyttöoikeudet

JAMK JAMKin opiskelijoilla on varausoikeus Pitkäkatu 18–22:n JAMK Harjoittelutilat- ja JAMK Näyttövaraukset -tilalajeihin. Pop/jazz-opiskelijoilla on lisäksi varausoikeus JAMK Bänditiloihin.

Tutkintovaraukset varataan JAMK Näyttövaraukset -kalenterista. Tarkempia ohjeita tutkintovarauksen tekemisestä löytyy Elmo-opiskelijaintrasta. Lisätietoja tutkintovarauksista saa opintosihteeriltä.

Gradia Gradian musiikin ja tanssin opiskelijoilla on varausoikeus Pitkäkatu 19-21:n Gradia ja JAMK Harjoittelutilat, Gradia Luokkatilat -tiloihin. Gradian konserttitilat tulee varata toimiston kautta.

Pelisäännöt tilojen käyttöön

1. Harjoitteluvarauksia saa tehdä 2 viikkoa aiemmin. Opetusharjoitteluvaraukset (harjoitusmusiikkiopisto) varaukset voi tehdä koko lukukaudelle.

2. Opiskelijat tekevät itse harjoitteluvarauksensa. Opiskelijan tekemä harjoitteluvaraus on otettava käyttöön 15 min sisällä varausajan alkamisesta. Tila on sen jälkeen vapaasti muiden käytettävissä ilman erillistä varausta seuraavan varauksen alkamiseen saakka.

4. Välineitä ei saa kuljettaa tiloista toiseen eikä ottaa keikalle lainaan.

5. Jätä tila samaan kuntoon kuin se oli tullessasi.