Tilavarausjärjestelmä

Henkilöt ja opiskelijat kirjautuvat tilavarausjärjestelmään henkilökunta- tai opiskelijatunnuksilla. Tilavarausjärjestelmästä opettajat näkevät omat opetuksensa, ja opiskelijat näkevät lukujärjestyksensä sekä sen, missä tiloissa opetus pidetään. Opiskelijat voivat ainoastaan selata tilojen varauksia, paitsi Suomalaisella Musiikkikampuksella, jossa tunnukset annetaan myös opiskelijoille ja Gradian henkilökunnalle.

Suomalaisen musiikkikampuksen tilavarausjärjestelmä on erillisessä tietokannassa. Mikäli henkilön tarvitsee päästä tekemään varauksia sekä Suomalaisen musiikkikampuksen tiloihin että JAMKin muiden kampusten tiloihin, tarviaan erillinen käyttäjätunnus ja salasana, jotta voi kirjautua musiikkikampuksen järjestelmään.

Jos henkilökunta tarvitsee laajempia oikeuksia, niitä pyydetään Helpdeskistä. Oikeuksia pyytäessä muista kertoa käyttäjätunnuksesi! Oikeuksien laajuus riippuu työtehtävistä.

Salasana

Tilavarausjärjestelmään aktivoitu käyttäjätunnus ja salasana ovat muutamia poikkeuksia lukuunottamatta oletusarvoisesti kaikilla samat kuin JAMKin verkon käyttäjätunnus ja salasana. Käyttäjätunnusta ja salasanaa ei myöskään saa luovuttaa toisen henkilön käyttöön, sillä tällöin saa samalla esteettömän pääsyn kotihakemistoon ja sähköpostiin.

Salasanan sallitut merkit ovat a-z A-Z 0-9 and .!@#$%^&*()_+-=

Roolit tilavarausjärjestelmässä

  • Koulutusyksiköiden työjärjestysten tekijät voivat varata kaikkien kampusten opetustiloja (esimerkiksi opetustilat, laboratoriot, erikoistilat, auditoriot) ja tehdä niissä oleviin varauksiin muutoksia.
  • Koulutus- ja toimistosihteerit voivat varata kaikkien kampusten kaikkia opetus- ja projektitiloja.
  • Opettajille ja laboratorioinsinööreille annetaan tarvittaessa varausoikeudet oman koulutusyksikkönsä laboratorio- ja projektitiloihin. Musiikkikampuksella ja Biotalousinstituutissa on omat oikeudet. Lisäksi opettajat näkevät omat opetuksensa
  • JAMKOlla on oikeus varata tiettyjä opetustiloja, muun muassa liikuntasalia ja auditorioita
  • Aulapalveluilla on oikeus varata kaikkien kampusten opetustiloja, ruokasaleja, aulatiloja sekä businesstiloja ulkoiseen, maksulliseen käyttöön. Heillä on myös varaus-, muokkaus- ja ylläpito-oikeudet kaikkien kampusten kaikkiin tiloihin.
  • Polkupyörät ja sulkapallokenttä ovat henkilökunnan varattavissa
  • Neuvotteluhuoneet ja ohjaustilat ovat Outlookissa, ja henkilökunnalla on niihin varausoikeudet.