UKK

Ongelmia Peppiin kirjautumisessa

  • Kirjaudu JAMKin käyttäjätunnuksellasi osoitteessa peppi.jamk.fi.
    • Jos et pääse kirjautumaan, kokeile tyhjentää selaimen välimuisti.
    • Jos sinulla on useampi opinto-oikeus, kokeile kirjautua toisella käyttäjätunnuksella.
    • Jos et pääse opiskelijan työpöydälle, laita Helpdesk-palvelupyyntö: helpdesk.jamk.fi.

Minulla on useampi käyttäjätunnus JAMKissa ja pääsen kirjautumaan Peppiin vähemmän käyttämälläni tunnuksella. Miten saan vaihdettua tunnuksen enemmän käyttämääni?

Pepin myötä opiskelijoilla on vain yksi käyttäjätunnus, johon on yhdistetty mahdolliset muut käyttäjätunnukset. Jos haluat vaihtaa vähemmän käytetyn käyttäjätunnuksen enemmän käyttämääsi, jätä Helpdesk-palvelupyyntö: helpdesk.jamk.fi.

Sukunimeni on Pepissä väärä, mitä teen?

Jos Pepissä näkyy muu kuin nykyinen sukunimesi, laita asiasta palvelupyyntö Helpdeskissä helpdesk.jamk.fi

Jotta  pääsen kesällä ilmoittautumaan opintojaksoille, tuleeko sitä ennen opintojaksot ”nostaa” omaan HOPSiin? Ja pitääkö tutoropettajan hyväksyä HOPS ennenkuin pääsen ilmoittautumaan opintojaksolle?

– Voit lisätä opintojaksoja HOPSille ja voit ilmoittautua myös opintojaksoille, joita ei ole HOPSilla. Opintojaksoilmoittautuminen ei tarvitse alle hyväksyttyä HOPSia. Ohje opintojaksoilmoittautumiseen

Opiskelijan HOPSin ulkopuolisiin opintoihin on tullut näkyviin ylimääräisiä ilmoittautumisia tai kirjattu suoritus näkyy siellä. Miten tulee toimia?

Asiosta Peppiin tehdyssä siirrossa on opiskelijoiden HOPSiin muodostunut ylimääräisiä ilmoittautumisia, jotka näkyvät HOPSin ulkopuolisissa opinnoissa. Peppiin on tehty korjausajo keväällä 2021, jolla on korjattu tähän liittyvä ongelma. Mikäli opiskelija on suorittanut kyseisen opintojakson, ylimääräiset ilmoittautumiset näkyvät myös suoritettuna opintona. Nämä joudutaan poistamaan manuaalisesti. Nämä ovat tällä hetkellä ”kauneusvirheitä” joita ei lasketa suoritettuihin opintopisteisiin eivätkä ne tule näkyviin todistuksiin tai opintosuoritusotteisiin.