Ilmoittautumiset opintojaksojen toteutuksille

HOPSin Ilmoittautumiset-välilehdellä pääset ilmoittautumaan opintojaksojen toteutuksille ilmoittautumisajan ollessa käynnissä. Näkymässä näet kaikki aikaisemmat ilmoittautumisesi sekä niiden opintojaksojen toteutukset, joille voit ilmoittautua ja joilla on yhteys HOPSiisi eli opintojakso löytyy HOPSistasi.

 

Voit myös etsiä muiden kuin HOPSistasi löytyvien opintojaksojen toteutuksia klikkaamalla Hae opintoja -painiketta. Avautuvaan hakukenttään sinun tulee kirjoittaa opintojakson koodi tai nimi. Mikäli koodi tai nimi ei ole tiedossasi, etsi opintojakso esim. HOPSin Opintojen valinta -palvelussa klikkaamalla mitä tahansa suurennuslasi-ikonia (Lisää opintoja), avaa opintojakson tiedot ja kopioi esim. opintojakson koodi leikepöydälle. Tämän jälkeen siirry takaisin HOPSin Ilmoittautumiset-välilehdelle, klikkaa Hae opintoja ja liitä opintojakson koodi hakukenttään sekä klikkaa Hae. Alle listautuvat kyseisen opintojakson ne toteutukset, joissa ilmoittautuminen on käynnissä. Opintojakso-rivillä olevasta Ilmoittaudu-painikkeesta voit suoraan ilmoittautua ao. toteutukselle.

 

Ilmoittautumisajan puitteissa sinulla on mahdollisuus peruuttaa ilmoittautumisesi niin kauan kunnes opintojakson toteutuksesta vastaava opettaja on joko hyväksynyt ilmoittautumisesi tai hylännyt sen. Mikäli hyväksymisen jälkeen haluat peruttaa osallistumisesi, sinun tulee olla yhteydessä opintojakson toteutuksesta vastaavaan opettajaan.