Tuudon lukujärjestys

Tuudo-sovellus näyttää lukujärjestyksesi ilmoittautumistesi perusteella, jos toteutukselle on tehty lukujärjestys. Näet lukujärjestyksen valitsemalla päävalikosta Lukujärjestys tai klikkaamalla Koti-sivun Lukujärjestys-rivillä olevaa nuolta.

Huom! Toteutukselle ilmoittautuessa on pakollista ilmoittautua myös pienryhmään, jos sellaisia toteutuksella on. Jos toteutuksellasi on pienryhmiä, ainoastaan Tuudo näyttää pelkästään oman pienryhmäsi varaukset. Jos Tuudo näyttää kaikkien pienryhmien varaukset, voit piilottaa väärät varaukset. Pepin kalenteri ja lukkarikone näyttää kaikkien pienryhmien varaukset, vaikka olisit ilmoittautunut vain tiettyyn pienryhmään. Näet pienryhmäsi, kun menet HOPSin Ilmoittautumiset-välilehdelle ja katsot alalaidan Ilmoittautumiset-valikkoa.

Ilmoittautumiset valikosta näkee pienryhmän

Voit piilottaa väärien pienryhmien varaukset lukkarikoneen ja Tuudon kalentereista. Etsi haluamasi varaukset, klikkaa varausta ja klikkaa Piilota tapahtuma -painiketta. Pepin kalenterista et voi poistaa etkä piilottaa väärien pienryhmien varauksia. Jos olet synkronoinut Pepin varaukset Outlookiin, voit poistaa väärien pienryhmien varaukset sieltä käsin.

Näkymä Tuudossa

Jos lukujärjestyksessäsi eivät näy kaikki ne toteutukset, joiden pitäisi näkyä, valitse päävalikosta Opinnot.

Käy läpi tarvittaessa sekä tulevat kurssit että meneillään olevat kurssit ja klikkaa niitä opintojaksoja, joiden aikataulut haluat näkyviin Tuudon lukujärjestykseen. Kurssin tiedot -ikkunasta löytyy Seuraa kurssia-painike. Klikkaa sitä ja saat opintojakson toteutusaikataulun näkyviin lukujärjestykseesi.

Jos et tiedä, missä toteutuksen kontaktit pidetään, klikkaa lukujärjestyksessä toteutuksen kalenterivarausta, jolloin aukeaa Tapahtuma-ikkuna.

Klikkaa tilan koodia Sijainti-kohdassa, ja näet tilan sijainnin osoitettuna karttanäkymässä.