Office 365

Microsoft Office 365 on palvelu, joka sisältää Office-ohjelmien lisäksi monia oppimista ja yhteistyötä tukevia sovelluksia. Käytössämme on ns. Education-lisenssi, joka voi poiketa sovellusten osalta yritysten käytössä olevista lisensseistä. Tutustu sovelluksiin, kokeile niitä ja päätä, sopisiko ne osaksi omaa oppimistasi.

Office-sovellukset

Voit ladata opiskelujesi ajaksi Office-paketin omalle koneellesi. Paketti sisältää mm. Wordin, PowerPointin, Excelin, Outlookin ja OneDriven. Ennen asennusta, tarkistathan ettei koneellasi ole asennettu jotain toista Office-pakettia. Sovellukset on saatavilla myös mobiiliversioina puhelimelle tai tabletille sovelluskaupasta.

Ohjeet Office-sovellusten asennukseen omalle koneelle

Teams

Microsoft Teams on verkkotyöskentelyalusta joka sisältää myös videokokousmahdollisuuden. Teamsiin on sisäänrakennettuna Office 365 -ympäristön työkalut, jolloin tiedostojen muokkaaminen yhdessä on helppoa. Teamsin kautta pystyt editoimaan tiedostoja yhteisesti, keskustelemaan ja chattaamaan.

Teamsin löydät Office 365 -palvelusta.

Mikä on Microsoft Teams? (Microsoftin ohje)

Asenna Teams työasemallesi ja mobiiliin, sen käyttö on siten mukavampaa kuin selaimen kautta käytettäessä. 

Miten käytän Teamsia useilla eri tileillä?

Jos käytät Teamsin työpöytäsovellusta toiselta opiskelu- tai työtililtä, avaa Jamkin Teams selaimeen:

  1. Avaa selain ja mene osoitteeseen https://o365.jamk.fi
  2. Kirjaudu sisään käyttäen Jamkin opiskelijasähköpostia
  3. Avaa Teams selaimeen O365-ympäristöstä.

OneDrive

OneDrive helpottaa tiedostojen hallinta. Voit käyttää tiedostoja sujuvasti eri laitteilla, kirjoittaa yhdessä ja tiedot pysyvät ajantasalla.

Lue lisää omien tiedostojen hallinnasta OneDrivessä.

Tutustu OneDrive -palveluun Microsoftin ohjeissa