Mobiilisovellukset

Ohjelmien ja verkkopalveluiden käyttö erilaisilla mobiilisovelluksilla (älypuhelimet, tabletit) on lisääntynyt. Useimia JAMKinkin järjestelmiä voit käyttää myös mobiililaitteilla, mutta ainoana oppimisen työvälineenä kännykkä tuskin on riittävä. Mobiililaitteista on kuitenkin apua esimerkiksi materiaalin lukemisessa, keskusteluun osallistumisessa, sähköpostin ja sosiaalisen media seuraamisessa sekä videoinneissa ja valokuvauksessa.

Office 365 -pilvipalvelun eri sovelluksiin, kuten sähköpostiin, Yammeriin ja OneDriveen, löytyy omat mobiilisovellukset kaikille suosituimmille mobiilialustoille (Android, iPhone/iPad ja Windows Phone). Alla olevalla videolla annetaan ohjeet opiskelijasähköpostin käyttöön Outlook-mobiilisovelluksen kautta. Videolla käytetään iPhonen Outlook-sovellusta.

Adobe Connectin käyttöön mobiililaitteilla on myös saatavilla omat mobiilisovellukset. Mikäli kuitenkin olet aktiivisessa roolissa (keskustelet, jaat esityksen yms.) Connect-tapaamisessa, suosittelemme käyttämään tietokonetta.

Optima avautuu automaattisesti mobiilikäyttöliittymään, kun kirjaudut sinne mobiililaitteella. Mikäli haluat siirtyä perinteiseen Optima-aloitusnäkymään, klikkaa kohtaa Täysversio.

Siirtyminen mobiiliversiosta täysversioon.
Siirtyminen Optiman mobiiliversiosta täysversioon.