Merkin vastaanottaminen Open Badge Passportiin

Ansaittuasi open badgen saat sähköpostiisi (siihen sähköpostiosoitteeseen, joka on myöntäjän tiedossa) viestin myöntäjältä.  Viestissä on linkki open badgeen.

badge_email

 

 

 

Klikkaamalla linkkiä, näet osaamismerkin. Merkin alapuolelta voit valita, mihin palveluun merkin talletat. Myöntäjän sovelluksesta riippuen sinulle ehdotetaan yleensä Open Badge Passportia tai Mozilla Backpackia. Kumpikin ovat hyviä merkkivarastoja, mutta nämä ohjeet keskittyvät Open Badge Passportiin.

badge_sijoitus

Open Badge Passport -tilin luominen

Jos sinulla ei valmiiksi käyttäjätiliä Open Badge Passportissa, tili täytyy luoda ennen merkin vastaanottamista. Tilin luominen on helppoa Log in to your account -linkin kautta, mutta sähköpostiosoitetietojen kanssa täytyy olla tarkkana.

obf_tili

obf_tili2

Jos olet luonut tai haluat luoda tilin jollain muulla sähköpostiosoitteella kuin mihin olet badgeviestin saanut – tai vaikka LinkedIn– tai Facebook-tunnuksillasi –  lisää tämä sähköpostiosoite Käyttäjätilini / My account -tietoihin. Et voi vastaanottaa kyseistä open badgea, jos tätä sähköpostiosoitetta ei löydy palvelun tiedoista. kun lisäät osoitteen Open Badge Passportin tietoihin, varaudu pieneen viiveeseen ennen kuin sijoittaa open badgesi linkin kautta.

opp_uusiosoite