Merkin lisääminen Open Badge Passportista LinkedIn-profiiliin

Kun olet Open Badge Passportissa, löydät sivuston ylälaidasta TUKI-linkin, josta löytyy tekstiohjeet mm. merkin jakamiseen LinkedIN-uutisvirrassa. Jos haluat liittää merkin LinkedIN-profiiliisi, esimerkiksi Summary tai Experience -osaan, toimi seuraavasti (saat ohjeen kuvat suuremmiksi klikkaamalla niitä):

1. Kirjaudu Open Badge Passport-palveluun. Varmista, että merkki on julkisesti jaettu (maapallo-ikoni oikeassa yläreunassa, voit muuttaa näkyvyyttä ASETUKSET-kohdasta).  Klikkaa JAA-linkkiä merkin vasemmassa alareunassa.

badge_LI_obp1

2. Kopioi linkki.

badge_LI_linkki

3. Kirjaudu LinkedIn-palveluun.  Valitse yläreunan valintanauhasta Edit Profile.

badge_LI_edit

4. Mene haluamasi osan kohdalle ja klikkaa osan oikeaan yläreunaan ilmestyvää neliöikonia (ikoni näkyy vain silloin, kun viet hiiren osoittimen osan päälle).

badge_LI_summary

 

 

 

 

 

5. Lisää Open Badge Passportista kopiomasi linkki ja klikkaa Continue.

badge_LI_summarylinkki

6.  Voit nyt muokata merkin tietoja LinkedINissä halutessasi. Klikkaa lopuksi Add to profile. Nyt merkki näkyy osan alareunassa. Klikkaamalla merkkiä, voit tarvittaessa muuttaa merkin LinkedIN-tietoja.

badge_LI_summary_edit

Merkin lisääminen Mozilla Backpackista LinkedIn-profiiliin

Valmiita ohjeita open badgen lisäämiseen löytyy mm. täältä: http://openbadges.tumblr.com/post/55809369771/how-to-display-your-open-badges-on-your-linkedin

 


 

Nämä ohjeet toimivat tietokoneella, esim. Mozilla Firefox 37.0.2 -selaimella toimittaessa. Eri selaimilla tai mobiilivälineillä palvelut saattavat näyttää erilaiselta.

4.5.2015 Mari Varonen JAMK