Etusivu

Tervetuloa lukemaan Monimuoto-opiskelijan käsikirjaa!

Monimuoto-opiskelijan käsikirja on tehty sinulle JAMKin Hyvinvointiyksikön monimuoto-opiskelija. Kirjan tarkoitus on toimia nimensä mukaisesti käsikirjana, joka antaa kattavan kuvan monimuoto-opinnoista ennen opintoja ja niiden aikana. Käsikirjasta löydät myös ohjeita ja vinkkejä opiskelun tukena toimiviin teknisiin työvälineisiin. Toivottavasti kirjan sisällöt auttavat sinua saavuttamaan opintojesi tavoitteet ja ohjaavat sinua elinikäisen oppimisen tiellä.

Monimuoto-opiskelua toteutetaan ensimmäisenä vuonna niin monialaisissa ryhmissä kuin oman tutkinto-ohjelman opiskelijoiden ryhmässäkin. Voit aloittaa opintosi myös kiihdytyskaista-opinnoissa, jos sinulla on aiempaa alan koulutusta tai olet muutoin hankkinut opintojaksojen sisältämää osaamista. Opintoihin siirtyminen edellyttää aina keskustelua opettajatutorin kanssa.  Kiihdytyskaista-opinnoista puhutaan jatkossa KIKA-opintoina. Seuraavina opiskeluvuosina opiskelu toteutuu pääosin oman tutkinto-ohjelman opiskelijaryhmässä.

Vaikka tämä käsikirja onkin ensisijaisesti suunnattu JAMKin Hyvinvointiyksikön monimuto-opiskelijoille, on kirjassa varmasti soveltuvaa sisältöä myös kenelle tahansa monimuoto-opinnoista kiinnostuneille ja monimuoto-opintoja suorittaville.

Alla olevilla videoilla monimuoto-opiskelijamme vastaavat yleisimpiin monimuoto-opiskelusta esitettyihin kysymyksiin. Aloita tutustuminen JAMKin monimuoto-opiskeluun katsomalla videot.

 

Antoisaa, menestyksekästä ja sujuvaa opiskelua toivottaen,

Tiina Blek, Minna Haapakoski, Sanna Häkkinen, Leena Seriola ja Jonna Salmijärvi. Sivuston kirjoittajana on toiminut myös Eero Nukari.