JAMKOn Uuden Opiskelijan Opas

Opiskelijakunnan tietopaketti uusille opiskelijoille

Tervehdys uudelle opiskelijalle

Hei uusi opiskelija!

Paljon onnea uudesta opiskelupaikastasi Jyväskylän ammattikorkeakoulussa. Opiskelijakunta JAMKO haluaa toivottaa juuri sinut lämpimästi tervetulleeksi meidän korkeakouluyhteisöömme. Tässä oppaassa kerrotaan sinulle kaikki mitä JAMKO tarjoaa sinulle opintojesi ohella.

Jyväskylä on tunnettu vilkkaana ja tapahtumarikkaana opiskelijakaupunkina, joka tarjoaa jokaiselle jotakin tekemistä. Opiskelijoilta kysyttäessä vapaa-ajalla harrastetaan, käydään erilaisissa kulttuuri- ja urheilutapahtumissa ja opiskelijakarkeloissa. Sekä tietysti tavataan paljon uusia ihmisiä!

Opiskelijakunta JAMKOn tärkeimpänä tehtävänä on valvoa, että opiskelijoiden oikeuksista pidetään kiinni ja meitä opiskelijoita kuullaan korkeakoulussamme, Jyväskylässä sekä valtakunnallisesti. Opiskelijoiden edunvalvonnan lisäksi me tarjoamme erilaisia palveluita kuten esimerkiksi JAMKO Café, josta voit ostaa aamukahvisi. Tai Rajakadun kampukselta löytyvän kuntosalimme. Voit myös tulla mukaamme monipuolisiin tapahtumiimme, joita löytyy yhteislenkkeilystä isoihin bileisiin.

Opintojesi alussa sinua auttavat kouluttamamme vertaistutorit. Mutta JAMKOn puoleen voit myös aina kääntyä, jos opinnoissasi törmäät haastaviin tilanteisiin. Käytössäsi on tottakai myös JAMKin tarjoamat kattavat tukipalvelut.

Vinkki: Opiskeluaika on ihmisen parasta aikaa, joten kokeile uutta, tutustu erilaisiin ihmisiin, käy tapahtumissa ja nauti! Olemalla avoin uusille jutuille voit päätyä vaikka mihin.
Terveisin,

Vinkki: Opiskeluaika on ihmisen parasta aikaa, joten kokeile uutta, tutustu erilaisiin ihmisiin, käy tapahtumissa ja nauti! Olemalla avoin uusille jutuille voit päätyä vaikka mihin.

Terveisin,

Mikael Rauhansalo
JAMKOn hallituksen puheenjohtaja 2018