JAMKOn Uuden Opiskelijan Opas

Opiskelijakunnan tietopaketti uusille opiskelijoille

Vapaa-aika ja JAMKOn palvelut

ketju

Jyväskylä on opiskelijakaupunki ja se näkyy katukuvassa. JAMKO järjestää runsaasti opiskelijaystävällisiä vapaa-ajan mahdollisuuksia ja palveluja, jotka helpottavat opiskelijan arkea.

JAMKOn toimisto ja jäsenpalvelut

JAMKOn toimiston jäsenpalvelupisteellä pääkampuksella ja syyskuussa myös JAMKOn jäsenpalvelupisteillä kaikilla muilla kampuksilla voit hoitaa jäsenyyteen ja opiskelijakortteihin liittyviä asioita ja tavata JAMKOn toimijoita henkilökohtaisesti.  Jäseneksi liittyminen ja siten opiskelijakortin tilaaminen sekä jäsenyyden jatkaminen on tehty helpoksi sähköisen liittymän avulla JAMKOn kotisivuilla. Valmiit opiskelijakortit noudetaan joko toimistolta tai muusta JAMKOn jäsenpalvelupisteestä noutoilmoituksen mukaisesti. Niin toimistolta kuin jäsenpalvelupisteistäkin saa opastusta jäsenyyteen ja opiskelijakortteihin tai opiskelijaetuihin liittyvissä kysymyksissä. JAMKOn jäsenpalvelupisteillä jäsenyyden ja/tai opiskelijakortin voi maksaa joko käteisellä tai pankkikortilla (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro), toimistolla maksu käy myös käteisellä. Lue lisää jäseneksi liittymisestä.

Toimistolta ja jäsenpalvelupisteiltä voi ostaa lippuja JAMKOn tapahtumiin.

Kun saat opintosi loppusuoralle, voit kansittaa opinnäytteesi JAMKOn kautta. Lisäksi JAMKO hoitaa Survival Kit -palvelua vaihto-opiskelijoille JAMKOn verkkokaupan kautta. Vaihto-opiskelijoiden vuokraamat Survival kitit palautetaan JAMKOn toimistolle.

JAMKOn toimisto sijaitsee pääkampuksella Rajakadulla tilassa FP23. Toimistolle voit aina tulla piipahtamaan, juttelemaan tai kysymään neuvoa.

Toimiston aukioloajat

Opiskelijoiden olohuone

JAMKO Café on opiskelijoiden rentoumispaikka Rajakadun kampuksen F-siivessä. Kahvilassa virkistäydyt niin välipalojen kuin erilaisten virvokkeiden merkeissä. JAMKO Café on oiva paikka tehdä ryhmätöitä tai omia projekteja sekä tavata kavereita, siellä on myös mahdollisuus pelata biljardia ja erilaisia PlayStation pelejä. Kahvilasta voit ostaa kahvi-, tee- ja kaakopassin, jolla saa edullisimmat taukojuomat. JAMKOn jäsenkortilla saat myös kymmenen prosentin alennuksen ostamistasi tuotteista.  Kahvilan asiakastilaa voi myös varata omaan käyttöönsä ilta-aikaan, katso linkistä lisätietoja:

Tervetuloa kupposelle kuumaa >>>

Seuraa JAMKO Caféa Facebookissa ja saat uusimmat päivityket suoraan puhelimeesi: JAMKO Café

Opiskelijaliikunta pitää rytmissä

liikuntaa

Jyväskylän Korkeakoululiikunta tarjoaa liikuntapalveluja Jyväskylän seudun korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilökunnalle.
kk-liikunta_tunnus_ottiainen_ja_nauha

  • yli 60 ryhmäliikuntatuntia viikossa
  • yli 40 eri lajin palloiluvuoroa viikossa
  • liikuntatapahtumia

Lisäksi pääset käyttämään kuntosaleja. Saat palvelut käyttöösi edullisella liikuntatarralla! Lisätietoja: www.korkeakoululiikunta.fi

JAMKOn kuntosali sijaitsee Pääkampuksella ja on vain JAMKOn jäsenten käytössä, siksi voimassaoleva opiskelijakortti (+ ja siinä kuluvan lukukauden jäsentarra) tulee pitää treenatessa mukana tarratarkastusten varalta. Lisäksi JAMKO järjestää liikunnallisia ja hyvinvointiin liittyviä tapahtumia yksin ja yhteistyössä erilaisten kumppanien kanssa. Keväällä järjestetään jäänviileä liikuntatapahtuma Snowday ja syyslukukaudella hauska LiikuntaAppro sekä kaikkien korkeakouluopiskelijoiden Hyvinvointiviikko. Lisäksi JAMKO järjestää yhteislenkkejä, jolloin ulkoilmasta voi nauttia itselleen sopivaan tahtiin tutorien kanssa.

Katso lisätietoja ja ota hiki pintaan

Ohjauksen ja hyvinvoinnin asiantuntija, ohjaus@jamko.fi
JAMKOn hallituksen hyvinvointivastaava: hyvinvointi@jamko.fi

JAMKOn tapahtumat värittävät arjen

IMG_2607.muokattu

JAMKO järjestää yli 50 tapahtumaa lukuvuodessa ja tapahtumissa tutustut parhaiten omiin opiskelijakavereihisi ja näet ihmisiä myös muista koulutusohjelmista. Lisäksi opiskelijaohjelmaa järjestävät koulutusalajärjestöt, JYY, AIESEC, ESN ja monet muut toimijat. JAMKOn tapahtumiin jäsenet osallistuvat aina edullisemmin!

Kevään kuumimpiin bileisiin kuuluvat IceBra ja kevätlukukauden päätösbileet. Syyskauden suurimpiin tapahtumiin kuuluvat Avajaispiknik jamko-glowparty-99_pystyjatkobileineen, TursajaisetHaalarikastajaiset, sekä Pikkujoulukauden avajaiset. Lisäksi kuukausittain järjestetään rennonletkeät Jälki-istunnot ja leppoisat Tiistaiklubit. JAMKOn kanssa opiskelijat pääsevät myös opiskelijahintaisille matkoille sekä tutustumaan kotikaupunkiinsa erilaisesta näkövinkkelistä.

Ajankohtaiset tapahtumat löydät keskitetysti JAMKOn etusivulta ja tapahtumakalenterista

Parhaiten pysyt mukana kaikessa mahtavassa seuraamalla JAMKOa sosiaalisessa mediassa. Lisäksi tapahtumista ja muista toiminnoista ilmoitetaan jokaisen opiskelijan sähköpostiin kolahtavan Viikkotiedotteen kautta.