JAMKOn Uuden Opiskelijan Opas

Opiskelijakunnan tietopaketti uusille opiskelijoille

Opiskelija-alennukset

Opiskelija-alennukset saat opiskelijakortilla!

kolikkopino

Yksi opiskelijakunnan jäsenyyden iloista on huikeat alennukset! Tarvitsetpa sitten kampaajaa, hinauspalvelua, pyörähuoltoa tai ravintolaa, löydät opiskelijaystävällisen yrityksen JAMKOn avulla!

  • Valtakunnalliset opiskelija-alennukset, kuten VR:n 30%:n ja Matkahuollon 50 % alennus, ovat JAMKOn kattojärjestön SAMOKin neuvottelemia. Ne saat käyttöösi virallisella opiskelijakortilla. Kaupunkikohtaiset alennukset ovat paikallisten opiskelijakuntien, kuten Jyväskylässä JAMKOn neuvottelemia. Paikalliset opiskelija-alennukset löydät helposti JAMKOn nettisivuilta. Opiskelija-alennuksia löytyy kuitenkin lähes jokaiselta palveluntarjoajalta, joten muista kysyä rohkeasti siellä missä liikutkin.
  • Opiskelijahintainen lounas kaikissa Suomen opiskelijaruokaloissa ja –ravintoloissa.
  • JAMKOn jäsenenä osallistut JAMKOn tapahtumiin ja kursseille edullisemmin. Lisäksi JAMKOn yhteistyökumppanit tarjoavat edullisia kampanjoita JAMKOn jäsenille.
  • JAMKO Caféssa ostos on aina sijoitus itseesi, ja JAMKOn jäsenkortilla saatkin  -10% alennusta tuotteista.
  • JAMKOn toimistolla niin jäsenet kuin ei-jäsenetkin voivat JAMKOn kautta tilata opinnäytetöiden kansitukset edullisesti.

Olemme keränneet sinua varten mehevimmät edut ja opiskelijaystävälliset yritykset JAMKOn sivuille. 

 

JAMKOn jäsenet voivat halutessaan laajentaa fyysisen opiskelijakortin etuja opiskelijaetupalvelu Frankin digitaalisella opiskelijakortilla ilman lisämaksua. Tällöin opiskelijalla on käytössään valtakunnalliset ja paikalliset opiskelijaedut, JAMKOn omat opiskelijaedut ja Frankin edut. Etupalvelu Frankin neuvottelemien etujen ja alennusten joukossa on sekä alennuskoodeja verkkokauppoihin että myymäläetuja. Applikaatiolla löydät sadat edut lähellä sinua missä sitten liikutkin!
Sovelluksessa on myös aikarajoitettuja tarjouskuponkeja,
joita voi lunastaa erilaisia tuotteita tai palveluita hankkiessasi.

HUOM! Digitaalinen opiskelijakortti ei ole yksittäin käyttöönotettava palvelu vaan sen edut ovat lisäpalvelu JAMKOn jäsenyyden ja fyysisen, voimassaolevan opiskelijakortin lisäksi.

Ota Frank app haltuun JAMKOn sivuilla.