JAMKOn Uuden Opiskelijan Opas

Opiskelijakunnan tietopaketti uusille opiskelijoille

Opiskelijaelämässä mukana

JAMKOn kumppanit tarjoavat sinulle vielä vähän extraa, jotta voisit nauttia opiskelijaelämästä täysillä! Klikkaa logoa, niin saat tietää lisää!

Parasta mitä voit tehdä haalarit jalassa! Bra2:n kolmen kimppa takaa onnistuneen illan ja kaupungin kovimmat opiskelijabileet yhteistyössä JAMKOn kanssa. Bar, Base & Beach: yllätyksellistä, rentoa, rohkeaa  ja iloista!

Revolutionissa yhdistyy tyylikkyys ja rentous omaleimaisella tavalla, asiakasta kunnioittaen, mutta vakavamielisyyden unohtaen. Tämä näkyy palvelussa, miljöössä, tunnelmassa ja tuotteissa. Revolutionin ravintola, pubi ja baari tarjoilevat jokaiselle jotain.

 

Freetime_new logo_2012-3 copy

Freetime on rento rock-henkinen yökerho keskellä Jyväskylää. Timeen on helppo tulla yksin tai isommalla poppoolla. Kaiuttimista paukkuu siis rock-klassikot 50-luvulta nykypäivään sekä hyvällä maulla valikoidut bilebiisit viime vuosikymmeniltä. Mahdollisuus myös omaan äänenavaukseen löytyy karaokepuolelta.

Print

Intoa opiskeluun ja jaksamista työhön! Ammattiliitto Pro on mukanasi opiskeluajoista eläkkeelle saakka. Ammattiliitto Pro on suurin yksityisen sektorin toimihenkilöliitto ja Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:n jäsenliitto. Pro:n tärkeimmistä eduista on työehtosopimus. Se ja kaikki muut elämääsi, työuraasi ja vapaa-aikaasi liittyvät edut ja palvelut yhteen laskien olet reippaasti plussan puolella.

 

12. KeskiSuomenOP_vaaka_4V_oikea

 

 

Osuuspankki toimii opiskelijakunta JAMKOn yhteistyökumppanina ja tarjoaa kattavia palveluita opiskelijoille. Asiakaslupaus 18-25 -vuotiaille sisältää kaikki nuorten pankki- ja vakuutuspalvelut ja paljon lisäetuja.