JAMKOn Uuden Opiskelijan Opas

Opiskelijakunnan tietopaketti uusille opiskelijoille

Opiskelijan uniformu – opiskelijahaalarit

Haalarit ovat jokaisen opiskelijan tunnusmerkki, arvostettu univormu sekä yhteisön symboli. Haalarit helpottavat opiskelijan elämää, sillä niitä ei saa koskaan pestä ja ne ovat aina varma valinta opiskelijatapahtumiin. Kaikilla aloilla on oman värisensä haalarit ja siitä tunnistat aina omat kollegasi tilanteessa kuin tilanteessa. Haalarit päällä kuulut opiskelijoiden upeaan yhteisöön, josta et halua jäädä paitsi. Tilaa siis haalarisi ja nauti opiskelijaelämästä sille kuuluvalla tavalla. Kun haalarit ovat saapuneet, JAMKO järjestää haalarikastajaiset, jossa uudet opiskelijat kirjaimellisesti kastavat uudet haalarit käyttöön ja vannovat opiskelijan valan. Seraa  JAMKOn tapahtumakalenteria ja pysyt ajantasalla milloin haalarikastajaiset järjestetään!

Mistä niitä saa?

Haalaritilaukset tehdään kootusti syksyisin. Opiskelijahaalarit tilataan orientaatioviikolla omalta koulutusalajärjestöltä (KAJ). KAJ:t järjestävät haalarisovitukset kyseisellä viikolla, josta tutorit infoavat uusia opiskelijoita. Haalarisovituksessa pääset sovittamaan ja tilaamaan itsellesi sopivat haalarit. Maksu tapahtuu haalarien tilauksen yhteydessä, maksutavoista saat lisätietoa omalta KAJltasi. Haalarisovitusten aikataulut tulevat esille JAMKOn nettisivuille, että Facebook-eventin muodossa, olethan siis tarkkana oman alasi haalarisovituksen ajankohdasta. Jos et jostain syystä saa tilattua haalareitasi orientaatioviikolla, emme lupaa, että voisimme tilata niitä enää jälkikäteen. Jos et pääse paikalle haalarisovitukseen, pyydä vaikka kaveria arvioimaan sinulle sopiva koko ja tilaamaan haalarit puolestasi.

Jos haalareista tai niiden tilaamisesta on jotain kysyttävää, ota yhteyttä JAMKOn varapuheenjohtajaan, 044 321 1550 tai vpj(a)jamko.fi