JAMKOn Uuden Opiskelijan Opas

Opiskelijakunnan tietopaketti uusille opiskelijoille

JIO ry.

Jyväskylän insinööriopiskelijat JIO ry on insinööriopiskelijoille tarkoitettu koulutusalajärjestö. JIO toimii osana valtakunnallista Insinööriopiskelijaliittoa paikallisyhdistyksenä Jyväskylässä. Toimimme edunvalvojana insinööriopiskelijoille sekä puutumme koulutuspoliittisiin asioihin mahdollistaen kaikille laadukkaan opetuksen.

Helpoimmin nähtäviä toimiamme ovat vuosittaisten tapahtumien järjestäminen, kuten bileiden ja koulutusten sekä myös valtakunnallisiin tapahtumiin kyydityksien hankkiminen. Näistä huikein, vuosittainen ASTin risteily onkin heti alkusyksystä ja uusilla opiskelijoilla on tälle risteilylle etuasema.

Mitä hyötyä jäseneksi liittymisestä sitten on? Jäsenet saavat alennusta syksyisin tilattavista haalareista, halvemmalla yhdistyksen tapahtumalippuja, sekä liiton etuudet joihin kuuluu mm. vakuutuksia ja oikeusturva. Jäsenyytemme kustantaa vain 30€ ja se kattaa koko opiskeluajan (enintään 5 vuotta). Tällä hinnalla saat siis kaikki edut, sekä jäsenkortin ja lehden. Lisää etuuksia ja muutakin infoa löydät alla olevista kanavista.

Tervetuloa opiskelemaan meidänkin puolesta ja muista ottaa kaikki ilo irti opiskelijaelämästä!
jarkko_tieto

Tervetuloa opiskelemaan meidänkin puolesta ja muista ottaa kaikki ilo irti opiskelijaelämästä!

Jyväskylän Insinööriopiskelijat JIO ry