Käsikirja ja arviointipassi

Tiimioppijan käsikirja on ladattavissa tämän linkin kautta. Käsikirjassa kerrotaan yleisesti tiimioppimisesta: ideologiasta, toimintavoista ja käsitteistä.

Tiimioppijan arviointipassi on tutkinto-ohjelmakohtainen. Arviointipassi eri tutkinto-ohjelmia varten julkaistaan syksyn 2014 aikana. Tällä hetkellä arviointipassia on saatavilla seuraaviin tutkinto-ohjelmiin:

Huom! Muista lukea täyttöohjeet alta ennen kuin alat täyttämään omaa passiasi!

Tästä pääset arviointipassiin, josta löydät JAMKin ja Hyvinvointiyksikön yhteiset osaamiset, ilman tutkinto-ohjelmakohtaisia osaamisia.

Arviointipassi-osuudesta löydät opintojesi aikana kehittyvät osaamiset. Sinne voit täyttää jokaisen osaamisen osalta:

  • Itsearvioin omasta osaamisestasi (asteikkolla 1-5)
  • Itsearvion ja kommentteja vapaasti kirjoittaen
  • Saamaasi vertaispalautetta tiimikavereiltasi
  • Palautetta valmentajaltasi ja työelämästä

Passin täyttöohjeet

Arviointipassia pääset täyttämään käyttämällä esimerkiksi Adobe Reader -ohjelmaa. Tallenna se heti alkuun omalle koneellesi – älä siis täytä passia suoraan selaimen kautta. Kun olet täyttänyt koneelle tallentamaasi arviointipassia, tallenna se uudestaan (Adobe Readerissä File -> Save As)  itsellesi esim. H-asemalle. Voit tarvittaessa jakaa arviointipassin valmentajallesi sopimallanne tavalla, esim. sähköpostin liitteenä tai palautuksena Optimaan. Kun seuraavan kerran täytät passia, jatka täyttämistä edellisten tietojen pohjalta, mutta älä poista vanhoja kommenttejasi.

Arviointipassi on vielä testausvaiheessa. Pyydämmekin sinulta palautetta ja kehitysehdotuksia sen käyttöön liittyen. Voit antaa palautetta tällä lomakkeella.