Ilmoittautuminen Exam-tenttiin (tarkka ohje)

Voit ilmoittautua Exam-tenttiin milloin vain omalta päätelaitteeltasi.

  1. Kirjaudu Exam-sovellukseen JAMKin käyttäjätunnuksillasi. Sovellus löytyy osoitteesta https://exam.jamk.fi

2. Etsi tentti klikkaamalla vasemmalta Tentit. Hakukenttään voit kirjoittaa opintojakson koodin, tentin nimen tai tentaattorin nimen. Ilmoittaudu tenttiin klikkaamalla Ilmoittaudu-painiketta.

3. Varaa tenttiajankohta. Valitse ensin tenttitila Examstudio Raja ja saat näkyville vapaat tenttiajat. Esteettömyysvaatimuksista voit halutessasi valita säädettävän sähköpöydän.

4. Valitse itsellesi sopiva tenttiaika varauskalenterista ja klikkaa vahvista varaus.

5. Vahvistettuasi varauksen Exam arpoo sinulle tenttiin tenttikoneen, jolla suoritat tenttisi Examstudiossa (esim. TENTTIA – 08). Ota tieto ylös itsellesi! Löydät tiedot kaikista tenttivarauksistasi Examissa kohdasta Ilmoittautumiset. Saat vahvistuksen tenttivarauksista myös JAMKin sähköpostiosoitteeseesi.

Voit myöhemmin vielä muuttaa tentin ajankohtaa tai peruuttaa tentin. HUOM: Jos et pääse tenttiin, peruuta aina tenttisi! (Peruuta varaus ja Peruuta tenttiaika)
Näin vältyt turhalta no-showlta eli sinun ei tarvitse neuvotella opettajan kanssa tenttivarauksen vapauttamisesta, ja varaamasi aika vapautuu toisten tenttijöiden käyttöön.

Huomaa, että tentti tai kypsyysnäyte saattaa näkyä jo valmiiksi Exam-työpöydälläsi. Tällöin voit ilmoittautua tenttiin suoraan klikkaamalla sen nimeä ja valitsemalla sopivan tenttiajan.