Examstudio

JAMK tarjoaa opiskelijoilleen monipuoliset ja joustavat tenttimistavat. Opintojakson tentti voi olla salitentti, sähköinen luentotentti esim. Optimassa tai sähköinen tentti Examissa. Opettaja ilmoittaa opintojakson tenttien tenttimistavat opintojakson toteutusaikana. Opintojakson suorittamisesta, arviointiperusteista ja tutkintosäännöstä voit lukea tarkemmin opinto-oppaasta.

Exam-tentti…

… on joustava tenttitapa. Opiskelija tekee tentin tietokoneella itselleen parhaiten sopivana aikana kameravalvotussa tilassa, Examstudiossa.

Examstudion sijainti

Examstudio sijaitsee Jyväskylässä JAMKin pääkampuksella: Rajakatu 35, GP06, kirjaston hiljaisella vyöhykkeellä, G-siivessä. Katso pääkampuksen kartta. Tässä tilassa sijaitsevat molemmat Exam-järjestelmässä määritellyt tenttitilat: Examstudio Raja GP06 sekä Examstudio Raja Height Adjustable.

Examstudion aukioloajat

Tenttiminen on mahdollista opiskelijan valitsemana ajankohtana kirjaston aukioloajat huomioiden. Examissa tenttiaikaa varatessa näkyvät vapaat ajat, jolloin tenttiminen on mahdollista. Varauskalenterissa näkyvät vapaat ajat kuluvasta kalenteripäivästä kuukauden eteenpäin.

Examstudio on avoinna Pääkampuksen kirjaston palvelu- ja omatoimiaikoina. Omatoimiaikoina tarvitset voimassa olevan JAMKin kirjastokortin ja PIN-koodin, joka sisältää vain numeroita. Varmista viimeistään kaksi viikkoa ennen tenttiin tuloa, että kirjastokorttisi toimii eikä sinulla ole esim. lainakieltoa tenttimisajankohtana!

Examstudion esteettömyys

Examstudiossa on kaksi työpistettä, joiden korkeutta voi säätää sähköisesti. Studioon on portaaton kulku G1-ulko-ovesta tultaessa. (G1-ovella on kaksi matalaa metallikynnystä.)

Näin saavut Examstudioon

http://moniviestin.jamk.fi/ohjelmat/ohjeet/exam/exam-ohjeita/615902