Examstudio

Jamk tarjoaa opiskelijoilleen monipuoliset ja joustavat tenttimistavat. Opettaja ilmoittaa opintojakson tenttien tenttimistavat opintojakson toteutusaikana. Exam-tentissä teet tentin tietokoneella itsellesi parhaiten sopivana aikana kameravalvotussa tilassa, Examstudiossa.

Examstudioiden sijainti

Jamkissa on kolme tenttistudiota:

  1. BP16 sijaitsee B-siiven P-kerroksessa.
  2. GP06 sijaitsee kirjaston hiljaisella vyöhykkeellä, G-siivessä.
  3. Turbiini K205 sijaitsee Lutakon Turbiini-rakennuksen 2. kerroksessa.

Katso kampuskartat ja pysäköintiohjeet.

Examstudioiden aukioloajat

Examissa tenttiaikaa varatessa näkyvät vapaat ajat, jolloin tenttiminen on mahdollista. Varauskalenterissa näkyvät vapaat ajat kuluvasta kalenteripäivästä kuukauden eteenpäin.

BP16: Tenttiminen on mahdollista opiskelijan valitsemana ajankohtana pääkampuksen aukioloajat huomioiden.

GP06: Tenttiminen on mahdollista opiskelijan valitsemana ajankohtana kirjaston aukioloajat (palvelu- ja omatoimiajat) huomioiden.

Turbiini K205: Tenttiminen on mahdollista opiskelijan valitsemana ajankohtana Turbiinin pääoven aukioloajat huomioiden.

HUOM! Omatoimiaikoina tarvitset voimassa olevan Jamkin kirjastokortin. Jos sinulla ei ole korttia, voit hankkia sen kätevästi Tuudossa. Varmista viimeistään kaksi viikkoa ennen tenttiin tuloa, että kirjastokorttisi toimii eikä sinulla ole esim. lainakieltoa tenttimisajankohtana!

Examstudioiden esteettömyys

BP16: Tilassa on neljä työpistettä, joiden korkeutta voi säätää sähköisesti. Lisäksi tilaan on esteetön pääsy D1 ulko-ovesta tultaessa.

GP06: Tilassa on kaksi työpistettä, joiden korkeutta voi säätää sähköisesti. Studioon on esteetön pääsy G1-ulko-ovesta tultaessa. (G1-ovella on kaksi matalaa metallikynnystä.)

Turbiini K205: Tilan kaikissa työpisteissä voi säätää korkeutta sähköisesti. Studioon on esteetön pääsy pääovesta tultaessa.