Examstudio

JAMK tarjoaa opiskelijoilleen monipuoliset ja joustavat tenttimistavat. Opintojakson tentti voi olla salitentti, sähköinen luentotentti esim. Optimassa tai sähköinen tentti Examissa. Opettaja ilmoittaa opintojakson tenttien tenttimistavat opintojakson toteutusaikana. Osaamisen arvioinnista, arviointiperusteista ja tutkintosäännöstä voit lukea tarkemmin opinto-oppaasta.

Exam-tentti…

… on joustava tenttitapa. Opiskelija tekee tentin tietokoneella itselleen parhaiten sopivana aikana kameravalvotussa tilassa, Examstudiossa.

Examstudioiden sijainti

JAMKissa on kaksi tenttistudiota, molemmat pääkampuksella osoitteessa Rajakatu 35. Toinen studioista, BP16, sijaitsee B-siiven P-kerroksessa (sisään A1-ulko-ovesta ja suoraan aulan perälle), toinen, GP06, sijaitsee kirjaston hiljaisella vyöhykkeellä, G-siivessä. Katso pääkampuksen kartta. Molemmissa studioissa on kaksi Exam-järjestelmässä määriteltyä tenttitilaa: Examstudio Raja BP16 ja Examstudio Raja BP16 Height Adjustable sekä Examstudio Raja GP06 ja Examstudio Raja GP06 Height Adjustable.

Examstudioiden aukioloajat

BP16: Tenttiminen on mahdollista opiskelijan valitsemana ajankohtana pääkampuksen aukioloajat huomioiden. Examissa tenttiaikaa varatessa näkyvät vapaat ajat, jolloin tenttiminen on mahdollista. Varauskalenterissa näkyvät vapaat ajat kuluvasta kalenteripäivästä kuukauden eteenpäin.

GP06: Tenttiminen on mahdollista opiskelijan valitsemana ajankohtana kirjaston aukioloajat (palvelu- ja omatoimiajat) huomioiden. Examissa tenttiaikaa varatessa näkyvät vapaat ajat, jolloin tenttiminen on mahdollista. Varauskalenterissa näkyvät vapaat ajat kuluvasta kalenteripäivästä kuukauden eteenpäin.

HUOM! Omatoimiaikoina tarvitset voimassa olevan JAMKin kirjastokortin. Jos sinulla ei ole korttia, voit hankkia sen kätevästi Tuudossa. Varmista viimeistään kaksi viikkoa ennen tenttiin tuloa, että kirjastokorttisi toimii eikä sinulla ole esim. lainakieltoa tenttimisajankohtana!

Examstudioiden esteettömyys

BP16: Tilassa on neljä työpistettä, joiden korkeutta voi säätää sähköisesti. Lisäksi tilaan on esteetön pääsy D1 ulko-ovesta tultaessa.

GP06: Tilassa on kaksi työpistettä, joiden korkeutta voi säätää sähköisesti. Studioon on esteetön pääsy G1-ulko-ovesta tultaessa. (G1-ovella on kaksi matalaa metallikynnystä.)