Examstudio

JAMK tarjoaa opiskelijoilleen monipuoliset ja joustavat tenttimistavat. Opintojakson tentti voi olla salitentti, sähköinen luentotentti esim. Optimassa tai sähköinen tentti Examissa. Opettaja ilmoittaa opintojakson tenttien tenttimistavat opintojaksolla. Opintojakson suorittamisesta, arviointiperusteista ja tutkintosäännöstä tarkemmin voit lukea opinto-oppaasta.

Mikä on Exam-tentti?

Exam-tentti on joustava tenttitapa. Opiskelija tekee tentin täysin itsenäisesti tietokoneella kameravalvotussa tilassa, Examstudiossa.

Missä Examstudio sijaitsee?

Examstudio sijaitsee Jyväskylässä JAMKin pääkampuksella: Rajakatu 35, GP06, kirjaston hiljaisella vyöhykkeellä, G-siivessä. Katso pääkampuksen kartta

Milloin voi tehdä Exam-tentin, milloin Examstudio on avoinna?

Tenttiminen on mahdollista opiskelijan valitsemana ajankohtana kirjaston aukioloajat huomioiden. Examissa tenttiaikaa varatessa näkyvät vapaat ajat, jolloin tenttiminen on mahdollista. Varauskalenteri näyttää kuukauden varauspäivästä eteenpäin.

Examstudio on avoinna Pääkampuksen kirjaston palvelu- ja omatoimiaikoina. Omatoimiaikoina tarvitset voimassa olevan JAMKin kirjastokortin ja PIN-koodin, joka sisältää vain numeroita. Varmista viimeistään kaksi viikkoa ennen tenttiin tuloa, että kirjastokorttisi toimii eikä sinulla ole esim. lainakieltoa tenttimisajankohtana!

Kirjaston aukioloajat

Examstudion esteettömyys

Examstudiossa on yksi työpiste, jonka korkeutta voi säätää sähköisesti. Studioon on portaaton kulku G1-ulko-ovesta tultaessa.

Näin saavut Examstudioon

http://moniviestin.jamk.fi/ohjelmat/ohjeet/exam/exam-ohjeita/615902

http://moniviestin.jamk.fi/ohjelmat/ohjeet/exam/exam-ohjeita/615902