Apua ongelmatilanteisiin

Tukipuhelin teknisiin ongelmiin tentissä

Teknisiä ongelmia varten Examstudiossa on tukipuhelin, jolla saat yhteyden JAMKin Helpdeskiin. Helpdesk voi auttaa esimerkiksi jos näyttö ei toimi tai tenttikoneelle ei tule sähköä.

Helpdesk vastaa lukuvuoden aikana ma-pe klo 7.45-17.00. Lauantaisin ja loma-aikoina Helpdesk-tukea ei ole saatavilla.

Tukipuhelimen ohje: nosta luuri ja paina M1-Help –painiketta, puhelu yhdistyy suoraan Helpdeskiin.

Muissa kuin tenttitietokoneen teknisissä ongelmissa sinun tulee ottaa yhteys tenttiä järjestävään opettajaan:

Exam-järjestelmän itsenäinen käyttö tentissä

Tutustu Exam-järjestelmän ohjeisiin hyvissä ajoin ennen tenttiä. Exam-tentti on itsenäisesti suoritettava sähköinen tentti ja tentissä on videovalvonta. Tenttitilasta ei voi poistua tenttiin saapumisen jälkeen, tenttiaikaa ei voida käyttää sovellusongelmien ratkaisemiseen ja tenttitilassa keskustelu on kielletty.

Helpdesk voi auttaa sinua tenttikoneeseen liittyvien ongelmien kanssa arkisin. Jos muina aikoina tenttijärjestelmässä tulee yli 5 minuutin kestävä häiriö, kirjaudu ulos koneelta, poistu Examstudiosta, ota yhteyttä opettajaan ja selvitä tilanne. Kirjaston henkilökunta ei voi auttaa Examiin liittyvissä ongelmissa, sillä heillä ei ole pääsyä Exam-tenttijärjestelmään eikä Examstudion ovilukitusjärjestelmään.

Säilytyslokerot

Omille tavaroille tarkoitetut lukittavat säilytyslokerot sijaitsevat Examstudion ulkopuolella. Säilytyslokeroiden käyttö on sallittu vain Examstudiossa tenttivien opiskelijoiden omien tavaroiden, eväiden ym. säilyttämiseen  tentin ajaksi. Opiskelijan on tyhjennettävä käyttämänsä säilytyslokero välittömästi tentin päättymisen jälkeen.

Exam-tuki

Examstudion ja ovien aukioloajat

  • Examstudio on avoinna kirjaston aukioloaikoina sekä omatoimiaikoina, tarkista aina mahdolliset muutokset kirjaston sivuilta.
  • Pääkampuksen ulko-ovien F1 ja G1 aukioloajat  näet  kampustiedoista, tarkasta aina mahdolliset muutokset Elmo-intrasta.
  • Examstudion ovet aukeavat aina viittä vailla puoli ja ovat auki 15 minuuttia. Muina aikoina Examstudion ovet on lukittu (huom. koputtaminen kielletty / häiritsee muita tenttijöitä). Examstudiosta pääse ulos milloin tahansa ja Examistudiossa on kaksi merkittyä poistumistietä (varsinainen kulkuovi sekä poistumistie poikkeustilanteisiin).

 

Ohjesivuston tuottajat:

Marja-Kaarina Markkanen, JAMK/koulutuksen kehittämispalvelut (JAMK Exam-pääkäyttäjä ja Exam-konsortion johtoryhmän jäsen)
Jonna Kari, JAMK/Hyvinvointiyksikkö (Exam-konsortion kehittäjäryhmän jäsen)

Huom. Käytössämme oleva Exam-tenttisovellus on CSC:n palvelu/versio 3.1.6