JAMKissa voit tenttiä joustavasti!

HUOMIO! Jos tentit kirjaston omatoimiaikana, varmista kirjastokorttisi toimivuus muutama arkipäivä ennen tenttiä (PIN määritelty, ei lainakieltoa eikä maksamattomia lainasakkoja).
.

Poikkeuksia tenttimisajoissa kevään ja kesän aikana:

Examstudio on suljettu seuraavina aikoina, eikä tenttiminen ole mahdollista:

  • Kesäsulku (myös kirjasto suljettu): 20.6. – 7.8.2018

 sisaankirjaudu-login-kuvake

Kirjaudu sisään sähköisen tenttimisen Exam-järjestelmään ylläolevasta painikkeesta. Etsi opintojakso opintojakson koodilla tai nimellä (kypsyysnäyte ohjaajan nimellä), valitse itsellesi sopiva tenttimisajankohta varauskalenterista ja ilmoittaudu tenttiin.

Examstudion käyttösäännöt:

  • Omien tavaroiden tuominen on kielletty. Mukana et saa tuoda esim. eväitä, reppuja, penaaleja tai kännyköitä (ei myöskään taskussa).
  • Jätä kaikki omat tavarat Examstudion oven vieressä sijaitseviin lukollisiin lokeroihin.
  • Henkilöllisyys sinun on pystyttävä todistamaan henkilöllisyystodistuksella tai opiskelijakortilla.
  • Examstudion ovet aukeavat viittä vaille puoli ja sulkeutuvat 10 yli puoli. Muina aikoina Examstudioon et voi mennä sisään. Jos poistut Examstudiosta kesken tentin et saa enää palata takaisin samaan tenttiin.
  • Ongelmatilanteita varten Examstudiossa on puhelin, josta voit tavoittaa Helpdesk-tuen arkisin klo 8-17. Huom. Jos olet epävarma tentin tekniikan suhteen, osallistu tenttiin arkisin välillä 8-17.

HUOM. Yhdenkin käyttösäännön rikkominen/noudattamatta jättäminen saattaa johtaa tenttisuorituksen hylkäämiseen.

Tenttistudio eli Examstudio sijaitsee Rajakadun kampuksella kirjaston takaosassa. Examstudio on pääsääntöisesti avoinna Pääkampuksen kirjaston palvelu- ja omatoimiaikoina. Examstudio on suljettu kansallisina juhlapyhinä.

Onnea tenttiin!