JAMKissa voit tenttiä joustavasti!

JAMKin Examstudiot ovat avoinna kevätlukukaudella 2021 arkipäivisin klo 8:30-18:30 (paitsi ma klo 9:30 alkaen). Studioiden kapasiteetista vain puolet on käytössä, jotta riittävä väli toiseen tenttijään mahdollistuu. Viikolla 9 studioiden aukioloajoissa on todennäköisesti joitain poikkeuksia edellisestä, mutta opiskelijana näet suoraan EXAM-järjestelmästä, minä aikana voit tenttiä.

GP06 tilaan päästäksesi sinulla tulee olla voimassa oleva kirjastokortti, jos tentit kirjaston omatoimiaikana. Mikäli et omista JAMKin kirjastokorttia, käytä studiota BP16.

Huolehdi käsihygieniasta ennen tenttitilaan menoa. Mikäli olet sairaana (vähäistäkin flunssan oiretta), et voi tenttiä Examstudiossa. Sovi tällöin opettajan kanssa jostain muusta tenttitavasta. Tenttitilasta löytyy desinfiointipyyhkeitä näppäimistön ja hiiren puhdistamiseen.

Huomaa, että olet itse vastuussa omasta terveydestäsi. Ethän myöskään vaaranna muiden terveyttä tulemalla sairaana kampukselle.

sisaankirjaudu-login-kuvake

Kirjaudu sisään sähköisen tenttimisen Exam-järjestelmään ylläolevasta painikkeesta. Etsi opintojakso opintojakson koodilla tai nimellä (kypsyysnäyte ohjaajan nimellä), valitse itsellesi sopiva tenttimisajankohta varauskalenterista ja ilmoittaudu tenttiin.

Examstudion käyttösäännöt:

  • Omien tavaroiden tuominen on kielletty. Mukana et saa tuoda esim. eväitä, reppuja, penaaleja, rannekelloja ja kännyköitä (ei myöskään taskussa).
  • Jätä kaikki omat tavarasi Examstudion oven vieressä sijaitsevan lokerokaapiston lukolliseen lokeroon. Niihin voit jättää myös päällystakit.
  • Henkilöllisyys sinun on pystyttävä todistamaan henkilöllisyystodistuksella tai opiskelijakortilla sitä kysyttäessä.
  • Examstudion ovet aukeavat aina viittä vaille puoli ja sulkeutuvat 10 yli puoli studion aukioloaikoina. Muina aikoina Examstudioon et voi mennä sisään. Jos poistut Examstudiosta kesken tentin, et saa enää palata takaisin samaan tenttiin.
  • Teknisissä ongelmatilanteissa (esim. tietokone ei käynnisty, näyttö on pimeä) seuraa Examstudiosta löytyviä ohjeita.

HUOM. Yhdenkin käyttösäännön rikkominen tai noudattamatta jättäminen saattaa johtaa tenttisuorituksen hylkäämiseen.

Tenttistudiot eli Examstudiot sijaitsevat Rajakadun kampuksella. Studioiden aukioloajat löydät ylänavigaation kohdasta ”Examstudio”. Examstudiot on suljettu kansallisina juhlapyhinä. Huomaa, että tenttistudiossa kirjaudut tenttijärjestelmään omilla JAMK-tunnuksillasi.

Jos sinulla on tarve suorittaa toisen korkeakoulun tentti JAMKin Examstudiossa, tai vastavuoroisesti JAMKin tentti toisen korkeakoulun EXAM-tenttitilassa, niin kyseessä on tenttivierailu. Tenttivierailusta on erilliset ohjeet opettajan ja opiskelijan ohjeissa.

Onnea tenttiin!