Jamkissa voit tenttiä joustavasti!

sisaankirjaudu-login-kuvake

Kirjaudu sisään sähköisen tenttimisen Exam-järjestelmään yllä olevasta painikkeesta. Etsi opintojakso opintojakson koodilla tai nimellä (kypsyysnäyte ohjaajan nimellä), valitse itsellesi sopiva tenttimisajankohta varauskalenterista ja ilmoittaudu tenttiin.

Examstudiot

Jamkissa on kolme tenttistudiota eli Examstudiota. Pääkampuksella ovat studiot BP16 ja kirjastossa oleva GP06. Pääkampuksen kirjaston Examstudioon GP06 päästäksesi sinulla tulee olla voimassa oleva kirjastokortti, jos tentit kirjaston omatoimiaikana. Mikäli et omista Jamkin kirjastokorttia, käytä Pääkampuksen studiota BP16 tai Lutakon kampuksen Turbiini-rakennuksessa olevaa studiota K205. Examstudiot ovat avoinna pääkampuksen, pääkampuksen kirjaston ja Turbiinin aukioloaikoina. Lisätietoa Examstudioista.

Kesäaukioloajat

  • 3.6.–22.6. lyhennetyt aukiolot (klo 15 saakka), lauantait suljettu
  • 23.6.–30.7. suljettu.

Examstudion käyttösäännöt

  1. Omien tavaroiden tuominen on kielletty. Mukana et saa tuoda esim. päällystakkia, juomapulloa, eväitä, reppuja, penaaleja, älykelloja ja kännyköitä (ei myöskään taskussa).
  2. Jätä kaikki omat tavarasi ja ulkovaatteesi Examstudion oven vieressä sijaitsevan lokerokaapiston lukolliseen lokeroon (Turbiinissa lokerot sijaitsevat rappukäytävässä). Tarkista tenttikoneesi numero ja käytä saman numeron lokeroa tavaroidesi säilyttämiseen.
  3. Henkilöllisyys on pystyttävä todistamaan henkilöllisyystodistuksella tai opiskelijakortilla sitä kysyttäessä. Turbiinin studiossa aseta henkilöllisyystodistuksesi tenttipöydällesi sille osoitettuun paikkaan.
  4. Examstudion ovet aukeavat aina viittä vaille puoli ja sulkeutuvat 10 yli puoli studion aukioloaikoina. Muina aikoina Examstudioon et voi mennä sisään. Jos poistut Examstudiosta kesken tentin, et saa enää palata takaisin samaan tenttiin.
  5. Teknisissä ongelmatilanteissa (esim. tietokone ei käynnisty, näyttö on pimeä) seuraa Examstudiosta löytyviä ohjeita.

HUOM. Yhdenkin käyttösäännön rikkominen tai noudattamatta jättäminen saattaa johtaa tenttisuorituksen hylkäämiseen.

Jos sinulla on tarve suorittaa toisen korkeakoulun tentti Jamkin Examstudiossa, tai vastavuoroisesti Jamkin tentti toisen korkeakoulun EXAM-tenttitilassa, niin kyseessä on tenttivierailu. Tenttivierailusta on erilliset ohjeet opettajan ja opiskelijan ohjeissa.

Onnea tenttiin!