JAMKissa voit tenttiä joustavasti!

JAMKin Examstudiot ovat avoinna pääkampuksen ja kirjaston aukioloaikoina. GP06 tilaan päästäksesi sinulla tulee olla voimassa oleva kirjastokortti, jos tentit kirjaston omatoimiaikana. Mikäli et omista JAMKin kirjastokorttia, käytä studiota BP16.

Examstudioiden koronaohjeistus:

  • Examstudiossa on käytettävä maskia. Mikäli et voi käyttää maskia, sovi opettajan kanssa jostain muusta tenttitavasta. Tenttitilasta löytyy maskeja. 
  • Turvavälien takaamiseksi vain joka toinen tenttikone on käytössä.
  • Jos sinulla on vähäisiäkin oireita, et voi tulla tenttimään JAMKin Examstudioon. Muista perua tenttivaraus.
  • Huolehdi käsihygieniasta ennen tenttitilaan menoa.
  • Tenttitilasta löydät desinfiointipyyhkeitä näppäimistön ja hiiren puhdistamiseen. 

sisaankirjaudu-login-kuvake

Kirjaudu sisään sähköisen tenttimisen Exam-järjestelmään ylläolevasta painikkeesta. Etsi opintojakso opintojakson koodilla tai nimellä (kypsyysnäyte ohjaajan nimellä), valitse itsellesi sopiva tenttimisajankohta varauskalenterista ja ilmoittaudu tenttiin.

Examstudion käyttösäännöt:

  • Omien tavaroiden tuominen on kielletty. Mukana et saa tuoda esim. eväitä, reppuja, penaaleja, rannekelloja ja kännyköitä (ei myöskään taskussa).
  • Jätä kaikki omat tavarasi Examstudion oven vieressä sijaitsevan lokerokaapiston lukolliseen lokeroon. Niihin voit jättää myös päällystakit. Tarkista tenttikoneesi numero ja käytä saman numeron lokeroa tavaroidesi säilyttämiseen.
  • Henkilöllisyys on pystyttävä todistamaan henkilöllisyystodistuksella tai opiskelijakortilla sitä kysyttäessä.
  • Examstudion ovet aukeavat aina viittä vaille puoli ja sulkeutuvat 10 yli puoli studion aukioloaikoina. Muina aikoina Examstudioon et voi mennä sisään. Jos poistut Examstudiosta kesken tentin, et saa enää palata takaisin samaan tenttiin.
  • Teknisissä ongelmatilanteissa (esim. tietokone ei käynnisty, näyttö on pimeä) seuraa Examstudiosta löytyviä ohjeita.

HUOM. Yhdenkin käyttösäännön rikkominen tai noudattamatta jättäminen saattaa johtaa tenttisuorituksen hylkäämiseen.

Tenttistudiot eli Examstudiot sijaitsevat Rajakadun kampuksella. Studioiden aukioloajat löydät ylänavigaation kohdasta ”Examstudio”. Examstudiot on suljettu kansallisina juhlapyhinä. Huomaa, että tenttistudiossa kirjaudut tenttijärjestelmään omilla JAMK-tunnuksillasi.

Jos sinulla on tarve suorittaa toisen korkeakoulun tentti JAMKin Examstudiossa, tai vastavuoroisesti JAMKin tentti toisen korkeakoulun EXAM-tenttitilassa, niin kyseessä on tenttivierailu. Tenttivierailusta on erilliset ohjeet opettajan ja opiskelijan ohjeissa.

Onnea tenttiin!