Jamkissa voit tenttiä joustavasti!

Tenttistudiot eli Examstudiot sijaitsevat Rajakadun ja Lutakon kampuksella. Examstudiot ovat avoinna pääkampuksen, kirjaston ja Turbiinin aukioloaikoina. Kirjaston Examstudioon GP06 päästäksesi sinulla tulee olla voimassa oleva kirjastokortti, jos tentit kirjaston omatoimiaikana. Mikäli et omista Jamkin kirjastokorttia, käytä studiota BP16 tai Turbiini K205.

sisaankirjaudu-login-kuvake

Kirjaudu sisään sähköisen tenttimisen Exam-järjestelmään ylläolevasta painikkeesta. Etsi opintojakso opintojakson koodilla tai nimellä (kypsyysnäyte ohjaajan nimellä), valitse itsellesi sopiva tenttimisajankohta varauskalenterista ja ilmoittaudu tenttiin.

Examstudion käyttösäännöt

  1. Omien tavaroiden tuominen on kielletty. Mukana et saa tuoda esim. päällystakkia, juomapulloa, eväitä, reppuja, penaaleja, älykelloja ja kännyköitä (ei myöskään taskussa).
  2. Jätä kaikki omat tavarasi ja ulkovaatteesi Examstudion oven vieressä sijaitsevan lokerokaapiston lukolliseen lokeroon (Turbiinissa lokerot sijaitsevat rappukäytävässä). Tarkista tenttikoneesi numero ja käytä saman numeron lokeroa tavaroidesi säilyttämiseen.
  3. Henkilöllisyys on pystyttävä todistamaan henkilöllisyystodistuksella tai opiskelijakortilla sitä kysyttäessä. Turbiinin studiossa aseta henkilöllisyystodistuksesi tenttipöydällesi sille osoitettuun paikkaan.
  4. Examstudion ovet aukeavat aina viittä vaille puoli ja sulkeutuvat 10 yli puoli studion aukioloaikoina. Muina aikoina Examstudioon et voi mennä sisään. Jos poistut Examstudiosta kesken tentin, et saa enää palata takaisin samaan tenttiin.
  5. Teknisissä ongelmatilanteissa (esim. tietokone ei käynnisty, näyttö on pimeä) seuraa Examstudiosta löytyviä ohjeita.

HUOM. Yhdenkin käyttösäännön rikkominen tai noudattamatta jättäminen saattaa johtaa tenttisuorituksen hylkäämiseen.

Jos sinulla on tarve suorittaa toisen korkeakoulun tentti Jamkin Examstudiossa, tai vastavuoroisesti Jamkin tentti toisen korkeakoulun EXAM-tenttitilassa, niin kyseessä on tenttivierailu. Tenttivierailusta on erilliset ohjeet opettajan ja opiskelijan ohjeissa.

Onnea tenttiin!