Tervetuloa valmennukseen!

Valmentajien valmennus on tarkoitettu erityisesti valmentajapolun alussa oleville eri yksilö- ja joukkuelajien valmentajille ja henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita e-urheilusta tai haluavat lisätä ymmärrystä e-urheilusta lajina. Valmennuksessa tuetaan valmentajien osaamista nuorten elämänhallinnan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemisessa, nuorten kunnioittavassa kohtaamisessa sekä sukupuoliroolit huomioivan turvallisen pelaajayhteisön rakentamisessa. Lisäksi tarjotaan tietoa nuorten pelaamisesta ja oman kasvattajaroolin reflektointia osana omaa valmentajuutta. Valmentajien hyvinvointivalmennuksessa opitaan hyvinvoinnin ja e-urheilun maailmoista, joita tuodaan sujuvasti yhteen käytännönläheisessä valmennuksessa. 

Valmentajien valmennus toteutetaan huhti-toukokuussa sekä loka-marraskuussa 2020. Toteutusmenetelmänä on lähitapaamiset sekä verkkoympäristössä tapahtuva työskentely. Valmennusryhmään mahtuu 15 osallistujaa.  

Creative Commons -lisenssin käyttö on suositeltavaa, kun julkaisee omia opetusmateriaaleja verkossa. Sen avulla voi helposti määritellä, millaisilla ehdoilla teoksia saa levittää ja muuttaa. Käyttökelpoinen lisenssi on esim. CC-BY-NC-ND -lisenssi, jolloin tekijän nimi on aina mainittava ja teosta saa levittää, mutta teoksen kaupallinen käyttö ja muuttaminen on kielletty.