Kalenteri -vimpain

Elmo-työpöydän kalenteri-vimpain on tehokas koostekalenteri, joka muodostuu omista kalentereistasi Outlookissa, Elmossa ja lukujärjestys-ohjelmassa.

Kalenteri-vimpain-työpöydällä

Kun klikkaat vimpaimen otsikkoa, aukeaa kalenterin sisänäkymä ja tämä on oma henkilökohtainen lukujärjestyksesi. Näkymässä voit määritellä, mitä tapahtumia näytetään:

Elmo-sahkoinen-tyopoyta-kalenteri-omalukkari

Tapahtumalajeja on neljä ja ne muodostuvat näin:

  1. Omat tapahtumat – olet itse lisännyt tapahtumat Outlook-kalenteriisi, joko suoraan Outlookissa tai intrassa.
  2. Opiskelutapahtumat – opiskelijan opintoihin liittyvät tapahtumat. Esimerkiksi opintojakson arvosanakirjattu -tapahtuma.
  3. Elmo-työtilat – sinulle näkyvien Elmo-työtilojen kalenterit/kalenteritapahtumat, jotka olet kytkenyt omaan Outlookiisi.
  4. Lukujärjestys – opiskelijan tai opettajan omassa Lukujärjestys-ohjelmassa näkyvät tapahtumat esim. opettajalla kontaktiopetustunnit – minä päivinä ja kellonaikaan sekä missä opetusta on. Lukujärjestys-ohjelmaan tapahtumat nousevat ASIO-opintotietojärjestelmästä. HUOM! ASIOn/tilanvarausjärjestelmän ryhmäkalenterit eivät nouse tähän vimpaimeen!

Klikkaamalla tapahtumaa saat esiin tarkemmat tiedot, esimerkiksi yhden luennon tiedot:

Elmo-sahkoinen-tyopoyta-kalenteri-omalukkari-luento

Kalenteri-vimpain on toistaiseksi yksisuuntainen eli voit vain lukea sitä. Vimpaimen tapahtumat päivittyvät, kun muokkaat kalenteriasi Outlookissa tai opettaja muokkaa luentotietoja lukujärjestysohjelmassa.