Äänen ja videon käyttö

Ääni

Kun Connect-istunnon isäntä antaa sinulle puheoikeuden, tulee nimesi perään  mikrofonin kuva . Myös ylävalikkoon ilmestyy mikrofonin kuva.

Kun haluat puhua, paina mikrofonin kuvaa. Kun kuvake on vihreä, ääni välittyy muille osallistujille. Huom! Kiertämisen ja kaikumisen estämiseksi pidä mikrofoni päällä vain silloin kun puhut.

Mikrofonin oikealla puolella olevasta kolmiopainikkeesta voit säätää mikrofonin äänenvoimakkuutta sopivaksi (Adjust Mic Volume).

Video

Voit lähettää myös videokuvaa itsestäsi, jos istunnon pitäjä on antanut sinulle siihen oikeuden.

  1. Avaa kamerasi painamalla Start My Webcam. Jos kuvan päällä näkyy Start Sharing -teksti, paina sitä niin kuvasi välittyy muille osallistujille.
  2. Jos koneessasi on kiinni kaksi kameraa ja Connectissa näkyy väärän kameran kuva, klikkaa Video-ikkunan oikeasta yläkumassa olevaa valikkoa ja sieltä Select Camera. Valitse se kamera, jota haluat käyttää.

Huom: Jos kamerasi kuva ei näy, vaikka oikea kamera on valittuna, kirjaudu ulos Connect-istunnosta, käynnistä tietokoneesi uudelleen, varmista kameran kytkennät, kirjaudu Connect-istuntoon ja tee ääni- ja kamera-asetukset uudelleen.

Voit sulkea videon Stop-painiketta. Voit pysäyttää videon klikkaamalla kuvassa olevaa pause-painiketta.

Tilamerkit

Käytössäsi on erilaisia tilamerkkejä, joilla voit osoittaa muille mielipiteitäsi tai pyytää puheenvuoroa. Tilamerkit löytyvät ylävalikosta kuvan takaa ja näkyvät osallistujalistassa nimesi kohdalla.

Raise Hand = Pyydä puheen vuoroa.

Agree = Kannatat esiintyjän ehdotusta.

Disagree = Vastustat esiintyjän ehdotusta.

Step Away = Poistut hetkeksi tietokoneesi äärestä.

Nämä neljä ilmoitusta ovat päällä, kunnes poistat ne joko näpäyttämällä kyseistä valikon kuvaketta uudestaan tai valitsemalla valikon alaosasta kohdan Clear My Status. Istunnon isäntä (Host) voi puheenvuoropyyntösi huomattuaan poistaa kohdaltasi puheenvuoropyyntömerkin (Raise Hand).

Speak Louder = Pyydä esiintyjää puhumaan kovemin.

Speak Softer = Pyydä esiintyjää puhumaan hiljemmin.

Speed Up = Pyydä esiintyjää kiirehtimään.

Slow Down = Pyydä esiintyjää hidastamaan.

Laughter = Voit nauraa hyvälle vitsille.

Applause = Voit antaa aplodeja esiintyjälle.

Nämä ilmoitukset ovat näkyvissä 10 sekuntia ja poistuvat itsestään.