Muista merkitä asiat ja asiakirjasi valmiiksi!

Muistathan ratkaista avaamasi asiat sekä merkitä asiakirjasi valmiiksi! Näin järjestelmä voi laskea automaattisesti sekä säilytysajan että salassa pidettävien asiakirjojen salassa pitoajan.

  • Kun asian käsittely päättyy eikä asialle liitetä enää uusia aiakirjoja, tulee asia päättää eli merkitä valmiiksi. Päätetylle asialle ei voi enää tehdä toimenpiteitä eikä siihen voi enää liittää asiakirjoja. Tarkista Omat asiat -kansiostasi, onko sinulla keskeneräisiä asioita, joidenka käsittely on päättynyt. Ratkaise ja päätä tällaiset asiat. Suositeltavaa on, että kaksi vuotta vanhemmat asiat  eli 2016 ja sitä vanhemmat asiat tulisi  tulisi päättää.
  • Kun asiakirjan käsittely päättyy ja siihen ei tehdä enää muutoksia, se on hyväksytty ja/tai allekirjoitettu, merkitään se valmiiksi. Asialle liitetyt asiakirjat muuttuvat automaattisesti valmiiksi, kun asia merkitään valmiiksi. Tarkista Omat asiakirjat– kansiostasi, onko sinulla keskeneräisiä asiakirjoja ja merkitse ne tarvittaessa valmiiksi. Aloita valmiiksimerkitseminen vahemmista asiakirjoistasi.

Katso lisää Tweb-ohjeista: