Apuviivoja

Apuviivoja käytettävyyden lisäämiseksi verkkoympäristöissä

Viestin peruuttaminen ja ajastaminen

Viestin peruuttaminen

Lähetetyn sähköpostiviestin voi peruuttaa, mikäli viestin vastaanottaja ei ole vielä avannut viestiä. Peruuttaminen onnistuu avaamalla lähetetty viesti uuteen ikkunaan, ja valitsemalla yläpalkista Siirry -> Toiminnot -> Viestin peruuttaminen. Peruuttamisen onnistumisesta tulee ilmoitus sähköpostitse, mikäli tämä toiminto otettiin käyttöön em. valintaikkunasta.

Viestin viivästyttäminen/ajastaminen

Sähköpostiviestin voi ajastaa lähtemään automaattisesti haluttuna ajankohtana niin, että käyttäjä määrittää kirjoitushetkellä lähetysajankohdan.

Viestin kirjoitusikkunasta avataan Asetukset –välilehdeltä viestin viivästystoiminto (Asetukset –> Lisää asetuksia –> Viivästä toimitusta). Aukeavasta Ominaisuudet -ikkunasta Toimitusasetukset –kohdasta valitaan Älä toimita ennen: -valintaruutu, ja sen kenttiin määritetään toimitusajankohta. Valinnat astuvat voimaan heti kun Ominaisuudet –ikkuna suljetaan. Viivästetty viesti näkyy Lähtevät –kansiossa Outlookin vasemmassa sivupalkissa lähetysaikaan asti, jonka jälkeen se siirtyy normaalisti Lähetetyt –kansioon.