JAMKOn Uuden Opiskelijan Opas

Opiskelijakunnan tietopaketti uusille opiskelijoille

Tervehdys uudelle opiskelijalle

Hei uusi opiskelija!

Paljon onnea uudesta opiskelupaikastasi täällä Jyväskylän ammattikorkeakoulussa. Opiskelijakunta JAMKO haluaa toivottaa juuri Sinut lämpimästi tervetulleeksi meidän korkeakouluyhteisöömme. Tässä oppaassa kerrotaan sinulle kaikki mitä JAMKO tarjoaa sinulle opintojesi ohella.

Jyväskylä on tunnettu vilkkaana ja tapahtumarikkaana opiskelijakaupunkina, joka tarjoaa jokaiselle jotakin tekemistä. Opiskelijoilta kysyttäessä vapaa-ajalla harrastetaan, käydään erilaisissa kulttuuri- ja urheilutapahtumissa ja opiskelijakarkeloissa. Sekä tietysti tavataan paljon uusia ihmisiä!

Opiskelijakunta JAMKOn tärkeimpänä tehtävänä on valvoa, että opiskelijoiden oikeuksista pidetään kiinni ja meitä opiskelijoita kuullaan täällä korkeakoulussamme, Jyväskylässä sekä valtakunnallisesti. Opiskelijoiden edunvalvonnan lisäksi me tarjoamme erilaisia palveluita esimerkiksi voit ostaa aamukahvit, meidän ikiomasta JAMKO Cafesta. Tai tulla mukaamme monipuolisiin tapahtumiimme, joita löytyy yhteislenkkeilystä isoihin bileisiin.

Opintojesi alussa sinua auttavat meidän kouluttamamme vertaistutorit, mutta opintojesi edetessä törmäät erilaisiin tilanteisiin, joissa saatat tarvita apua, jolloin voit huoletta kääntyä aina JAMKOn puoleen. Käytössäsi on myös JAMKin tarjoamat kattavat tukipalvelut.

Vinkki: Opiskeluaika on ihmisen parasta aikaa, joten kokeile uutta, tutustu erilaisiin ihmisiin, käy tapahtumissa ja nauti! Olemalla avoin uusille jutuille voi avata sulle vaikka minkälaisia polkuja.

Terveisin,

Jarna Väisänen
JAMKOn hallituksen puheenjohtaja 2017