JAMKOn Uuden Opiskelijan Opas

Opiskelijakunnan tietopaketti uusille opiskelijoille

Opintopsykologi

Opintopsykologi ohjaa ja tukee JAMKin opiskelijoita oppimiseen, motivaatioon ja jaksamiseen liittyvissä ongelmissa. Yhteydenoton syinä voivat olla esimerkiksi jännittäminen, uupumus tai haastava elämäntilanne. Luottamuksellisten keskustelujen tavoitteena on tarjota tukea ja auttaa löytämään ratkaisuja vaikealta tuntuviin asioihin ja tilanteisiin.

Tapaamiskertoja on tarpeen mukaan yhdestä viiteen. Palvelu on opiskelijoille maksuton.

Opintopsykologi on laillistettu terveydenhuollon ammattilainen, jolla on osaamista mm. mielenterveyteen, oppimiseen ja motivaatioon liittyvissä kysymyksissä. puzzle-1-1161337Palvelun tarkoituksena on täydentää opettajatutoreiden ja opintojen ohjaajien tarjoamaa ohjausta. Opintopsykologi toimii tiiviissä yhteistyössä Jyväskylän kaupungin opiskeluterveydenhuollon kanssa ja ohjaa opiskelijan tarvittaessa muiden terveydenhuollon palvelujen käyttöön. Tavoitteena on tarjota tukiverkosto, josta opiskelijat löytävät omaa opiskeluaan tukevat palvelut. Yhteydenotot ja keskustelut ovat täysin luottamuksellisia.

Vastaanotto

Vastaanotto sijaitsee Musiikkikampuksella (Pitkäkatu 18-22) tilassa 121. Keskusteluajat ensisijaisesti sähköpostitse: opintopsykologi(at)jamk.fi tai puhelimitse torstaisin klo 9-10, puh. 040 521 9415. Päivystysvastaanotto maanantaisin Musiikkikampuksella klo 10-12.

Varmista ajankohtaiset opintopsykologin vastaanottotiedot Elmo-opiskelijaintrasta (käyttäjätunnuksellinen).

Lisätietoja
opintopsykologi
040 521 9415
opintopsykologi(at)jamk.fi