JAMKOn Uuden Opiskelijan Opas

Opiskelijakunnan tietopaketti uusille opiskelijoille

Konkur$$i

Konkurssi, eli viralliselta nimeltään Jyväskylän Tradenomiopiskelijat ry on tradenomien koulutusalajärjestö. Jäseniämme löytyy liiketalouden, tietojenkäsittelyn ja International Businessin puolelta.

Konkurssi on Tradenomiopiskelijaliitto TROL ry:n paikallisyhdistys, jonka kautta vaikutamme valtakunnallisesti. Liittyessäsi Konkurssin jäseneksi, liityt samalla myös TROLin jäseneksi. Jäsenyyksiä on eri tasoisia. Perusjäsenyytemme on kultajäsenyys, jonka lisäksi on puolitoistavuotinen hopeajäsenyys sekä kovan tason mustajäsenyys.

Koulutusalajärjestön tehtävänä on edunvalvonnan, tapahtumien ja palveluiden järjestäminen jäsenillemme. Edunvalvonta tarkoittaa opiskelijoidemme etujen ja hyvinvoinnin turvaamista. Konkurssi myös valvoo koulutusohjelmien opetuksen tasoa sekä niiden kehittämistä. Edunvalvonnan lisäksi järjestämme monipuolisia tapahtumia. Tänä vuonna tapahtumia on ollut laidasta laitaan Änärimestari-turnauksesta Money Sails-risteilyyn. Tapahtumavalikoimasta löytyy sekä matalan kynnyksen tapahtumia että opiskelijabileitä. Syksyn ekat bileet, Meet the Money, ovat 24.8., ja ne on suunnattu erityisesti uusille tradenomiopiskelijoille! Toivottavasti näemme siellä.

Tervetuloa JAMKiin!

Yours truly,

Jyväskylän Tradenomiopiskelijat ry – Konkurssi
pj@konkurssi.org
+358 44 3434933