JAMKOn Uuden Opiskelijan Opas

Opiskelijakunnan tietopaketti uusille opiskelijoille

Jammaus ry.

Tervetuloa osaksi JAMKin tulevia musiikkipedagogeja!

Jammaus ry on Jyväskylän ammattikorkeakoulun musiikinopiskelijoiden koulutusalajärjestö. Jammauksessa valvomme ja edistämme jäsentemme etuja ja toimimme viestinviejänä opiskelijoiden ja koulun henkilöstön välillä. Tämän lisäksi järjestämme tapahtumia ja toimintaa vapaa-ajalle, joista suurimpana mainittakoon Itsenäisyyspäivän tanssiaiset yhdessä Musiikkikampuksen muiden opiskelijayhdistysten kanssa. Jammaus on Suomen Opettajaksi Opiskelevien Liiton (SOOL) jäsenyhdistys. SOOLin kautta saamme paljon ajankohtaista tietoa opettajien maailmasta, sekä mahtavia etuja jäsenille. Teemme
myös paljon yhteistyötä Suomalaisen Musiikkikampuksen opiskelijayhdistysten, eli Ammattiopiston ja Yliopiston musiikinopiskelijoiden kanssa..

Jammaus toimii opiskelijoidensa äänitorvena; älä siis epäröi kääntyä puoleemme, jos jokin jammausopiskeluun liittyvä asia mietityttää! Jos olet kiinnostunut järjestötoiminnasta, opiskelijoiden edunvalvonnasta tai tapahtumien järjestämisestä, voit lähteä mukaan Jammauksen hallituksen toimintaan.

Hyvän musiikin puolesta,

Jammaus ry
oppilaskunta.music@jamk.fi
www.sool.fi

 

Facebook | Jammaus ry