JAMKissa voit tenttiä joustavasti!

HUOMIO! Syksystä 2017 alkaen lauantaisin tenttitilaan pääsee ainoastaan toimivalla kirjastokortilla! Jos tentit lauantaina, varmista kirjastokorttisi toimivuus muutama arkipäivä ennen tenttiä (PIN määritelty, ei lainakieltoa eikä maksamattomia lainasakkoja).

 

sisaankirjaudu-login-kuvake

Kirjaudu sisään sähköisen tenttimisen Exam-järjestelmään ylläolevasta painikkeesta. Etsi opintojakso opintojakson koodilla tai nimellä (kypsyysnäyte ohjaajan nimellä), valitse itsellesi sopiva tenttimisajankohta varauskalenterista ja ilmoittaudu tenttiin.

Examstudion käyttösäännöt:

  • Omien tavaroiden tuominen on kielletty. Mukana et saa tuoda esim. eväitä, reppuja, penaaleja tai kännyköitä (ei myöskään taskussa).
  • Jätä kaikki omat tavarat Examstudion oven vieressä sijaitseviin lukollisiin lokeroihin.
  • Henkilöllisyys sinun on pystyttävä todistamaan henkilöllisyystodistuksella tai opiskelijakortilla.
  • Examstudion ovet aukeavat viittä vaille puoli ja sulkeutuvat 10 yli puoli. Muina aikoina Examstudioon et voi mennä sisään. Jos poistut Examstudiosta kesken tentin et saa enää palata takaisin samaan tenttiin.
  • Ongelmatilanteita varten Examstudiossa on puhelin, josta voit tavoittaa Helpdesk-tuen arkisin klo 8-17. Huom. Jos olet epävarma tentin tekniikan suhteen, osallistu tenttiin arkisin välillä 8-17.

HUOM. Yhdenkin käyttösäännön rikkominen/noudattamatta jättäminen saattaa johtaa tenttisuorituksen hylkäämiseen.

Tenttistudio eli Examstudio sijaitsee Rajakadun kampuksella kirjaston takaosassa. Examstudio on pääsääntöisesti avoinna Pääkampuksen kirjaston palvelu- ja omatoimiaikoina. Examstudio on suljettu kansallisina juhlapyhinä.

Onnea tenttiin!