JAMKissa voit tenttiä joustavasti!

Examstudio on kokonaan suljettu joulun aikaan, 22.12.2017 – 2.1.2018 välisenä aikana. Sulkuajalle ei voi tehdä tenttivarauksia, huomioithan tämän tenttiaikoja varatessasi ja opintoaikataulun suunnittelussa.

Examstudio is completely closed for Christmas time between 22th December ’17 – 2nd January ’18. Please note when booking exam and planning the study schedule.
****

HUOMIO! Syksystä 2017 alkaen lauantaisin tenttitilaan pääsee ainoastaan toimivalla kirjastokortilla! Jos tentit lauantaina, varmista kirjastokorttisi toimivuus muutama arkipäivä ennen tenttiä (PIN määritelty, ei lainakieltoa eikä maksamattomia lainasakkoja).

 

sisaankirjaudu-login-kuvake

Kirjaudu sisään sähköisen tenttimisen Exam-järjestelmään ylläolevasta painikkeesta. Etsi opintojakso opintojakson koodilla tai nimellä (kypsyysnäyte ohjaajan nimellä), valitse itsellesi sopiva tenttimisajankohta varauskalenterista ja ilmoittaudu tenttiin.

Examstudion käyttösäännöt:

  • Omien tavaroiden tuominen on kielletty. Mukana et saa tuoda esim. eväitä, reppuja, penaaleja tai kännyköitä (ei myöskään taskussa).
  • Jätä kaikki omat tavarat Examstudion oven vieressä sijaitseviin lukollisiin lokeroihin.
  • Henkilöllisyys sinun on pystyttävä todistamaan henkilöllisyystodistuksella tai opiskelijakortilla.
  • Examstudion ovet aukeavat viittä vaille puoli ja sulkeutuvat 10 yli puoli. Muina aikoina Examstudioon et voi mennä sisään. Jos poistut Examstudiosta kesken tentin et saa enää palata takaisin samaan tenttiin.
  • Ongelmatilanteita varten Examstudiossa on puhelin, josta voit tavoittaa Helpdesk-tuen arkisin klo 8-17. Huom. Jos olet epävarma tentin tekniikan suhteen, osallistu tenttiin arkisin välillä 8-17.

HUOM. Yhdenkin käyttösäännön rikkominen/noudattamatta jättäminen saattaa johtaa tenttisuorituksen hylkäämiseen.

Tenttistudio eli Examstudio sijaitsee Rajakadun kampuksella kirjaston takaosassa. Examstudio on pääsääntöisesti avoinna Pääkampuksen kirjaston palvelu- ja omatoimiaikoina. Examstudio on suljettu kansallisina juhlapyhinä.

Onnea tenttiin!