Työtilan poisto

Onko työtilasi käynyt tarpeettomaksi ja haluat, että se poistetaan? Toimi seuraavasti.

  1. Ota työtilasta talteen tarpeelliset tiedostosi.
  2. Ilmoita työtilan jäsenille tulevasta poistosta, jotta hekin ehtivät tallettaa tarpeelliset tiedot.
  3. Lähetä Helpdeskin kautta poistopyyntö, jossa on mainittu työtilan nimi ja url.

Poisto tehdään kahden viikon kuluessa pyynnöstä. Poiston jälkeen työtila ei enää näy Elmo-työpöydällä ja kaikki tiedostot on poistettu.